headerplaatjes_BB_Business

Naast het helemaal gratis en voor niets inspireren van zoveel mogelijk mensen op weg naar een gezonde(re) levensstijl, werken we ook voor zakelijke klanten. Dat kunnen bedrijven zijn die bezig zijn met het bedenken, ontwikkelen of lanceren van een gezond concept of product. Hen helpen we met inzichten of merk positionering. Of bedrijven die begrijpen dat hun werknemers hun belangrijkste kapitaal zijn. En dat het dus ook belangrijk is dat zij goed voor zichzelf zorgen om zo energiek & fit mogelijk aan het werk te zijn & blijven. Hen adviseren we hoe ze dat kunnen aanpakken, wat kleine of grote veranderingen kunnen zijn die ze kunnen toepassen binnen hun bedrijfsvoering. We geven advies hoe, inspireren via een lezing of workshop, kunnen (individueel) voedingsadvies geven of meedenken over gezonde snacks op de werkvloer. 

De gemene deler is daarbij altijd voeding, psychologie en communicatie, steeds vaker op het gebied van kind & voeding: weten wat je eet en waarom én hoe je dat overbrengt. Heb je zakelijk gezien interesse in één van onze diensten? Bijvoorbeeld:

  • Een samenwerking met Easy Peasy
  • Een lezing of presentatie
  • Een workshop of brainstorm
  • Het schrijven van…

Neem gerust contact op voor de mogelijkheden en HIER lees je meer over wat we allemaal doen, of al gedaan hebben (en voor wie we dat dan zoal deden waaronder: Paprika promotie in opdracht van het groenten en fruitbureau NL, NatureCrops, KLM, Flavourites, Sanoma, Elite Models en het Kennemer Gasthuis).

naarsite_link_shop