Healthy Summer Bluebelle Book Week

Wij delen graag een aantal van onze favorieten met je, gaan onszelf dwingen om nu eens wél geheel volgens recept te koken en mogen er ook nog een aantal aan jullie weggeven!

healthy summer bluebelle bookweek

Voor FAMME zetten we al eerder onze 5 favoriete kookboeken op een rijtje. En uit dat rijtje halen we nog steeds regelmatig inspiratie! Maar inmiddels zijn daar – zo net voor de zomer – ook weer een heleboel mooie nieuwe boeken bijgekomen. Healthy kookboeken waar met heel veel liefde en passie aan gewerkt is. Van bekende en minder bekende bloggers, koks & health foodies.

Voor ons stonden de afgelopen maanden in het teken van ons eigen tweede boek: Easy Peasy Family. We hebben heel wat uren geschreven, gekookt, gestyled en gefotografeerd. Waardoor we wat weinig tijd overhielden voor al deze mooie nieuwe verschenen kookboeken. Hoog tijd om daar eens in te duiken, uit te koken en over te schrijven! Hou de komende twee weken onze website en Facebookpagina dan ook in de gaten voor onze bescheiden mening, sneak peeks EN het winnen van één van die leuke nieuwe kookboeken!

Have a Healthy Summer Bluebelle Book Week!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*