Heksen 3.0. Waarom ik fan ben van Young Living olie-tjes

Een tijdje geleden zag ik op Facebook via twee vriendinnetjes (die ik nogal hoog heb zitten) steeds hele leuke olie-flesjes voorbij komen. Met een jubel-tekstje hoe fijn het gebruiken van die olietjes was. Om goed (door) te slapen bijvoorbeeld of je iets minder gestressed te voelen, je humeur te verbeteren, voor meer energie, beter te kunnen ademen, stuiterende en overprikkelende kids te kalmeren en ga zo maar door. Nu was ik altijd al geïnteresseerd in etherische olie en dan vooral als alternatief voor cosmetica met allerlei onnatuurlijke toevoegingen. Maar ik kon op de één of andere manier mijn weg er niet 123 in vinden. Waar haalde ik dan goede olie? En was dat dan wel helemaal natuurlijk? En waar kon ik dat dan allemaal voor gebruiken? Ik beloofde een aantal van jullie er hier wat meer over te vertellen, so here it goes!

YL_header_dropsome_bb

Heksen 3.0

Toen ik klein was smeerde mijn moeder al overal tea tree olie op en een lavendel-olie bad van Kneipp na een drukke dag was ook vaste prik maar daar hield mijn kennis wel zo’n beetje op. Dus je begrijpt, toen ik die Facebook berichten zag, werd mijn nieuwsgierigheid meteen weer gewekt! Inmiddels gebruik ik bijna dagelijks de olietjes van Young Living. Voor van alles en nog wat: de stress van Koen bij een heftig drukke week, de boze-kleuter-buien van Dean, het adem tekort van Miles en mijn eigen energie. Het voelt voor mij heel logisch en natuurlijk om dit te doen en te gebruiken. Eigenlijk ook een soort manier van jezelf zo puur en gezond mogelijk voeden. De olie-tjes zorgen min of meer voor een meer natuurlijke invulling van mijn medicijnkastje. Zoals een kruidenvrouwtje of medicijnman (vroeger) ook aan de slag ging met kruiden en planten in een vijzel. Heksen 3.0. zeg maar.

De waterwratjes test

Nou ben ik van nature nogal gevoelig voor allerlei nieuwe dingen, producten, concepten en ideeën. Zeker wanneer deze aansluiten bij mijn filosofie ‘hoe voed je jezelf zo goed mogelijk?’. Ik heb daar zelf niet zo’n last van eerlijk gezegd. Het brengt me altijd weer op nieuwe ideeën, bij nieuwe contacten én ik vind ook echt dat lef en ‘ergens voor gaan’, beloont moet worden. Een nieuwe gezonde mueslireep in een leuke kleurige wikkel? I am your girl. Chips gemaakt van kokos in een geinig zakkie? Dikke kans dat ik met een sample de winkel uitloop. Een nieuwe supermarkt zonder verpakkingen? Ik sta als eerste op de stoep. Mijn directe omgeving (lees: manlief) kijkt daardoor wel af en toe een beetje sceptisch mijn kant op als ik weer helemaal laaiend enthousiast ben over – in dit geval – etherische Young Living olie.

Maar goed, dat stimuleert mij alleen nog maar meer om hem te overtuigen. Want als HIJ het ook een hit vindt, nou dan is het écht wonderolie. En dus bestelde ik een starterskit van Young Living met maar liefst 11 kleurige en vooral geurige olie-tjes én een diffuser lamp. Ik kreeg super fijne en goede uitleg van degene via wie ik de kit had besteld en hatsa ik kon aan de slag.

Het huis rook in ieder geval heerlijk. Alsof je zo een wellness SPA in liep. En Miles leek 100% minder vaak naar zijn puffer te hoeven grijpen. Tijdens een hyperactieve-sint-maarten-snoep-avond bij een vriendin zorgde de stress-away op de polsen van mezelf én mijn kids voor de vraag: ‘wat heb jij met je kinderen gedaan? die zijn zo rustig en relaxed te midden van deze chaos’. Ik zag compleet zen te mediteren en deed heerlijk relaxed een yoga work-out. En het allermooiste: iedereen sliep weer heerlijk en relaxed de hele nacht DOOR.

Toch betrapte ik mezelf erop dat ik dacht: tja…maar komt dat dan door die olie? Misschien is het wel gewoon een soort placebo effect. Je dénkt: ‘zo en nu kan ik lekker slapen’ en jawel, je slaapt. Ik besloot dat het tijd werd voor een échte, tastbare proef op de som.

Sinds 3 weken had Miles ineens last van waterwratjes onder zijn oksel. Ze verspreidde zich razend snel en voor ik er erg in had zaten er ruim 35 bultjes op zijn armen en borst en waren er ook een paar naar zijn benen overgesprongen. Super zielig want hij vond het zelf echt heel vervelend. Naar de huisarts: ‘tja, daar kun je niets aan doen. Misschien met wat Betadine. Kan zo een jaar duren’. Vriendinnen bevestigde mijn vermoeden met verhalen van zoontjes en dochters die 2 jaar!!!! met die krengen hadden rondgelopen. Nou goed, jullie raden het al: ik ging aan de slag met 2 specifieke olie-tjes waarvan mijn mede olie-lovers zeiden: werkt absoluut. En guess what? Na vijf dagen had hij nog 4 wratjes en na 1,5 week waren ze ALLEMAAL weg.

Dus. Now i’am hooked. 

Meer weten?

Ben jij nieuwsgierig en wil je graag wat meer weten over deze olie-tjes? Laat het me dan even weten per mail. Het weekend van 20 februari is er namelijk op Facebook een besloten Young Living event waar ik je met alle plezier aan toevoeg en waar je veel meer informatie kunt lezen en bekijken om te zien of het misschien ook iets voor jou is. Je hoeft overigens niet op een bepaald tijdstip klaar te zitten, je kunt het gewoon het hele weekend bekijken wanneer het je uitkomt.

ENJOY!

48 Comments on “Heksen 3.0. Waarom ik fan ben van Young Living olie-tjes

  •  by  claire van de heuvel

   stuur me even een mailtje Suzanne met je Facebook ‘naam’, dan voeg ik je de 20e aan het event!

 1.  by  Sylvie

  Vooral benieuwd naar de olie tegen waterwratten. Mijn zoontje van 4 heeft al 2,5 jaar last op z’n beentjes. Niets helpt 🙁 Young Living event heb ik geen belangstelling voor op Facebook. Ik zou de olietjes die jij gebruikt hebt vanavond nog online willen bestellen. Hopelijk deel je je geheim met me en verdwijnen die ellendige wratten bij mijn mannetje ook.

 2.  by  Caroline

  Ook ik ben razendbenieuwd naar de oplossing voor de waterwratjes! Ik ken en gebruik de olie van DoTerra, dus toevoegen aan een event hoeft niet. Ben ook wel nieuwsgierig waarom je Young Living gebruikt!

 3.  by  Esther

  Wat fijn dat ik je artikel op fb tegen kwam! Zag een tijd terug iets op IG, maar kon het niet meer vinden. Hebben ze ook iets voor mensen met bronchitis? Mag ik je ook mailen?

 4.  by  Marieke

  Wat geweldig! Ik wil ook direct aan de slag met de olie voor waterwratjes. Zou je me kunnen laten weten welke olie dit is? Veel dank voor de (hopelijk;-) fantastische tip!

 5.  by  Nienke

  Ook ik hoor graag welke olie je gebruikte tegen de wratjes, die drie van mij hebben ze ook om de haverklap…

 6.  by  Nathalie Vd Berg

  Super, zeker geïnteresseerd! Wil je mij toevoegen aan de Facebookpagina?
  Nathalie.van.den.berg12

 7.  by  lydia

  Is er ook specifieke olie voor slecht slapende baby’s van 8 maanden?

 8.  by  Daan

  Hai, ik heb de starterskit van YL. Ben erg benieuwd welke olie ik kan gebruiken tegen waterwratjes. Zou je me dit willen latn weten?

 9.  by  Mieke

  Hoi Claire,

  Als je naam van de wonderolie tegen waterwratten wilt mailen, heel graag!
  Groet,

  Mieke

 10.  by  Elenbaas

  Ik zou ook graag willen weten welk wondermiddel je tegen waterwratjes hebt want mijn jongste dochter heeft daar zoveel last van. Ze gaan steeds ontsteken en dit krijgen we alleen onder controle met hormoonzalf, blegh!

  Groetjes, Anne

 11.  by  Mijntje Bos

  Hi,
  beetje laat, maar ik ben geïnteresseerd in het verhaal van young living oil en waar die te koop zijn.
  Groet,
  Mijntje

 12.  by  Mascha

  Hoi Claire, ik ben ook geïnteresseerd in de Young Living olie-tjes en de olie die je gebruikt hebt tegen watervratjes. Ben heel benieuwd!
  Groetjes Mascha

 13.  by  Ivvy

  Hi,

  Ik heb ook interesse in de wonderolie tegen de waterwratjes.
  Mijn zoontje heeft er al ruim een jaar last van.
  Kan je me mailen zodat ik de juiste olie kan bestellen?

  Gr. Ivvy

 14.  by  Nathalie

  Hoi Claire,
  Een vraagje, welke olie gebruik je om de kids lekker te laten door slapen? 🙂
  Groeten, Nathalie

 15.  by  Anna

  Hi!
  Ik ben ook benieuwd naar de olie tegen waterwratten! Mijn dochter heeft er sinds een paar dagen eentje en ik zou graag meer willen voorkomen. Wil je me mailen?

  Dankjewel!

  groetjes,

  Anna

 16.  by  Jo

  Ook ik hoor graag over de waterwratjes en wil graag toegevoegd worden 🙂

 17.  by  Anne

  Dag,
  Graag toevoegen. Ben zeer geïnteresseerd en ook waar men het kan kopen.

 18.  by  Ellen

  Ik zou ook graag willen weten welk wondermiddel je tegen waterwratjes hebt want mijn oudste dochter heeft daar zoveel last van, bij haar nekje, hals en borstje. Hoor dus heel graag van je dan bestel ik vandaag de 2 potjes met olie nog!!

 19.  by  Jolien

  Ik zou graag meer horen over de olie tegen waterwratjes. Zou je me meer info kunnen sturen?

  Groetjes Jolien

 20.  by  Sharon

  Ook ik ben benieuwd naar de olie tegen waterwratjes!

 21.  by  Linda van Hoorn

  Hoi Claire,

  Zou je mij ook de olie tegen waterwratjes kunnen mailen? Dank alvast.

  Groeten,
  Linda

 22.  by  Ilse

  Welke oliën moet ik gebruiken tegen de water watjes? Is die tevens ook te gebruiken tegen wratten? Gebruik nu 3 dagen frankinsence bij wratten, maar zie nog niets.

  •  by  claire van de heuvel

   voor de waterwratjes gebruik ik melrose en oregano. voor gewone wratjes lavendel en frankinsence. Het is natuurlijk geen wondermiddel, als er een wratje zit en je smeert de olie erop is hij niet 123 zomaar weg. 3 dagen is denk ik nog te kort om een conclusie te trekken. ik zou minimaal 1,5 smeren. Good luck.

 23.  by  Yvonne

  Zijn er meer mensen die deze combi zijn gaan gebruiken en succes hebben? Gebruik je hetzelfde van beide olies?

  •  by  claire van de heuvel

   Hi Yvonne, ja ik heb er tot nu toe hele goede ervaringsverhalen over gehoord.

 24.  by  Judith

  Beste Claire,

  Ik heb zeer veel interesse in de Young Living olie. Met name die ene die ervoor zorgde dat je zoontje minder puf’s gebruikte. Graag zou ik ook zo’n starterspakketje willen proberen, maar ik heb geen idee waar ik het kan kopen. Hopelijk kan je mij op weg helpen.

  Groet,
  Judith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*