Why we love BitesWeLove

bites_banner_korting

FoodWeLove & BitesWeLove

Wie ons al een tijdje volgt weet dat we een speciale band hebben met het FoodWeLove team. Als sinds onze eerste ontmoeting met Marleen klikte het en in de tussentijd hebben we al veel mooie dingen samen gedaan: de “HappyHealthyFood” box vorige zomer & de “EasyPeasy” box net na de lancering van ons boek. Toen Marleen ons vertelde van haar plannen voor een nieuw concept, waren we meteen enthousiast. Wij wisten zeker, zoals ze ook met de FoodWeLove box het verschil maakt (want eerlijk is eerlijk: hoeveel boxen zijn er wel niet?!), zo gaat ze dat ook met dit idee doen. And she did.

Wat is het en hoe werkt het?

BitesWeLove bezorgt iedere week jouw favoriete bites (tussendoortjes) op de mat. Thuis of op je werk. Lekker en als je wilt ook nog heel verantwoord en voedzaam. In het kort komt het hier op neer: de BitesWeLove box bevat een 4-tal kleine zakjes met een bites-mix op basis van o.a. superfoods, (ongebrande) noten, zaden, gedroogd fruit, chocolade en gecoate nootjes. Op de website kies je het profiel dat bij je past: pure, power of pleasure. Bites zorgt vervolgens dat je altijd verrassende mixen ontvangt die aansluiten bij jouw profiel. De box wordt verstuurd voor €4,95 per week en een abonnement is wekelijks opzegbaar.

Bluebelle & BitesWeLove

Om ervoor te zorgen dat de inhoud van de bites aan een bepaalde standaard voldoet vroeg het Bites team ons mee te kijken tijdens de productontwikkeling. Welke mixen passen bij het pure profiel, welke bij power en welke mogen alleen maar in de pleasure boxen? Wat is de voedingswaarde per zakje? Hoe groot moet een portie zijn? Welke mixen komen niet door de ballotage omdat er teveel onnatuurlijke toevoegingen in zitten of eigenlijk alleen maar vullen en niet voeden? Wij keken mee, waren soms (vooral voor het pure profiel) streng en helpen Bites nu – na de lancering – nog met het beantwoorden van alle health vragen die jullie mogelijk over de mixen hebben. Super trots zijn we op het hele team dat ze zoiets moois hebben neergezet. En wie heeeeel goed kijkt, ziet in het ontwerp van BitesWeLove dezelfde signature terug van onze design-hero Marieke (verantwoordelijk voor het design van onze Bluebelle website & SPINACH app).

Nu je eerste Box gratis met de Bluebelle kortingscode

Ben jij ook opzoek naar lekkere en verantwoorde tussendoortjes? Probeer dan nu de BitesWeLove box en ontvang je eerste box gratis met de Bluebelle kortingscode BWLBLUEBELLE11 op www.biteswelove.nl Je betaalt €4,95 in plaats van €9,90 voor de eerste twee boxen van je abonnement en krijgt dus een box gratis.

ENJOY! 

One Comment on “Why we love BitesWeLove

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*