Ben jij onze nieuwe Bluebelle Stagiair(e)?

We zijn nog steeds uber druk bij Bluebelle Foodworks. De aanvragen reizen de pan uit, ons eerste boek komt er bijna aan, SPINACH (app voor iPad) is net gelanceerd, onze lieve volgers & fans verdienen meer social aandacht dan ze krijgen en we barsten van de VLOG, e-book & product ideeën waar we onvoldoende tijd voor hebben. Kortom: WE NEED HELP! 

big things

 

Wie zoeken we?

We zoeken dit keer specifiek een stagiaire voor het onderdeel ‘social’. Dat wil zeggen; het ons ondersteunen bij alle social media & blog activiteiten. Iemand die goed & web-proof kan schrijven (of dat in ieder geval van zichzelf vindt) en een gevoel heeft voor de juiste presentatie (look & feel). Verder is het wel heel erg handig als je net als wij een passie hebt voor gezond, puur & écht eten en daar al het nodige van weet. Als je dan ook nog van nature leergierig, flexibel, gezellig maar ook verantwoordelijk bent (en het niet erg vindt om zelfstandig te werken als wij het te druk hebben voor continue feedback & aansturing), dan zijn we naar jou op zoek! 

Op dit moment is het voor ons minder belangrijk of je de stage vanuit een opleiding wilt doen of niet (als er al een opleiding is die hierbij aansluit). Herken je jezelf in bovenstaand profiel en lijkt het je té gek om ons een tijdje te komen helpen? Stuur je CV en motivatie per e-mail en wie weet word je uitgenodigd om te kijken of er een klik is.

Wat ga je leren?

Alles over gezond, puur & écht eten, hoe het is om over voeding te schrijven, hoe het is om te bouwen aan een (online) merk, iets over (online) PR en hoe je mensen 2.0. coacht (online dus) bij een gezonde leefstijl Bluebelle style. Ook is het natuurlijk mogelijk om een eventuele stage opdracht te bespreken, zolang er ook ruimte over blijft om ‘gewoon’ mee te draaien. 

Randvoorwaarden

Periode: minimaal 3 maanden, liever 6. Uitgaande van 2 a 3 dagen per week.

Plaats: combinatie tussen werken op HQ Haarlem, ons kantoor in Adam of vanuit huis: flexibel dus!

Vergoeding: we kunnen je helaas geen stage- en/of reisvergoeding bieden. Wel deel je mee in alle leuke items & acties die we vaak toegezonden krijgen, ga je werken aan je food netwerk en doe je als het goed is bakken met ervaring op…. 

START: per februari/maart 2014 (afhankelijk van wanneer we onze perfecte kandidaat vinden!). Reageren kan per e-mail. 

 

 

One Comment on “Ben jij onze nieuwe Bluebelle Stagiair(e)?

  1. Pingback: muscle groups

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*