Bluebelle test Loverock, de natuurlijke kinderverzorging.

Een tijdje geleden werden we benaderd door Loverock. Zij waren fan van Bluebelle & Easy Peasy en vroegen zich af of wij al eens van hun producten hadden gehoord. Dat hadden we niet maar we waren wel heel nieuwsgierig én enthousiast. Je kinderen zo goed en puur mogelijk voeden doe je namelijk wat ons betreft met zoveel meer dan alleen goed eten. En het voelt toch een beetje gek om je wel druk te maken over onbespoten wortelen en bio vlees en vervolgens gewoon je kinderen in te smeren met een handjevol parabenen, chemische stoffen en parfum.

loverock banner

Het verhaal achter Loverock is inspirerend en herkenbaar. Dieke van Groningen is bewuste moeder van 2 kids én ondernemer.  Op zoek naar natuurlijke producten zonder allerlei agressieve stoffen voor haar kinderen en hun huidjes kwam ze erachter dat dit nog knap lastig te vinden was. Terwijl ze in haar omgeving wel een behoefte zag voor deze producten. En dus besloot ze haar droom te volgen en het zelf te gaan doen. Zoals wij dat ook ooit deden met Easy Peasy.

Ruilen

De deal was snel gemaakt. Claire mocht 2 Loverock producten testen (wat ook nog eens heel goed uitkwam aangezien haar twee mannen én donkere huidjes hebben waar je echt niet zomaar alles op kunt smeren én heel allergisch zijn dus bij het minste of geringste spoortje amandelolie al onder de uitslag zitten) en zouden we enthousiast blijven mochten we ook nog één van jullie blij maken met een Loverock product. Loverock zelf ontving een Easy Peasy om nog eens goed uit te pluizen en op hun beurt weer te geven aan één van hun fans. Mooie deal toch? Wij blij, zij blij en hopelijk ook iemand van jullie heel blij.

loverock Dean

Loverock – Rock Fresh Skin

Een hair & Body showergel in één. Wel zo gemakkelijk. Hypoallergeen met allergeenvrije parfum, SLES, SLS en PEG vrij en geen parabenen of kunstmatige kleurstoffen. Het ruikt lekker, schuimt prima (ook in bad!) en zelfs de gevoelige kroeskoppies konden ermee worden gewassen zonder dat ze super droog werden. Wel even een washandje voor die oogjes want helemaal prikvrij is de showergel niet.

Loverock – Rock my body

De bodylotion ruikt heerlijk. Helaas hebben we deze niet kunnen testen op de jongens aangezien er macadamia-olie in zit. Toch maar even testen op eigen armen en benen en de conclusie: smeert lekker, trekt goed in en plakt niet. Ook deze lotion bevat 90% natuurlijke ingrediënten, is vrij van parabenen, hypoallergeen en met allergeenvrije parfum.

Winnen?

Kan de huid van jouw kleintje ook wel wat Loverock gebruiken? Wij mogen een Rock Fresh Skin weggeven met samples van de Love Pure Skin en de Rock My Body. Wat je moet doen:

 • like Loverock op facebook
 • laat onder dit blog of onze post op Facebook je reactie achter waarom jij dit graag wilt winnen

That’s it. Wij zijn iig fan en onze mannen gaan de komende tijd lekker douchen met de Rock Fresh Skin.

Succes!

 

6 Comments on “Bluebelle test Loverock, de natuurlijke kinderverzorging.

 1.  by  judith

  Sinds ik kinderen heb ben ik steeds bewuster bezig met voeding en verzorging voor ons allemaal. Met het eten hebben we al flinke stappen gezet. Nu met nummer 4 op komst wil ik graag vanaf het begin producten gebruiken op natuurlijke basis. Dit zou dus een geweldige start zijn!

 2.  by  Paula

  Ik zou heel graag iets van Loverock willen winnen om uit te proberen. Mijn zoontje heeft een supergevoelige huid en ik ben er daarnaast ook helemaal voor om producten te gebruiken die zo natuurlijk mogelijk zijn, zowel voor mijn zoon als voor mezelf. Zou heel fijn zijn als ik op deze manier het product kan uitproberen!

 3.  by  Nanet

  Op de huis van onze kleine man smeer ik tot nu toe alleen nog maar (kokos) olie. Gelukkig wordt zijn exceem nu stukken minder maar daarom ook geen producten goed genoeg voor zijn huidje Ik herken mezelf erg in jullie visie over wat je kindje eet en wat je op z’n huidje smeert. En ik geloof er in dat als jullie het goed vinden het vast goed zal zijn! Mochten jullie nog tips hebben voor een fijne zonnebrand dan hoor ik dat heel graag!

  •  by  claire van de heuvel

   Hoi Nanet, Er is iets mis gegaan met het bekendmaken van onze loverock winnaar. Maar we hadden jou uitgekozen!! dussssss alsnog gefeliciteerd! Wil je ons even je adresgegevens doorsturen? Dan zorgen we dat de loverock producten naar je toe komen. Dank je wel.

 4.  by  Janneke

  Mijn zoontje van 1 heeft een erg droog huidje en eczeem. We zouden deze producten graag proberen om te kijken of hij dit wel kan hebben. Groetjes Janneke

 5.  by  Hester

  Ik zou het heel graag willen winnen voor mijn zoon. Hij is de laatste tijd een enorme pechvogel, omdat hij steeds last heeft van zijn luchtwegen. Maar dat belemmerd hem niet in zijn spelen en ontdekken. Vooral buiten is een feest voor onze dreumes van 15 maanden. En hoe lekker is het dan als je hem na dat hij van top tot teen onder de modder zit lekker te gaan wassen en daarna insmeren zodat hij helemaal ontspannen kan gaan slapen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*