Waarom ook wij fan zijn van Home Baked!

Tijdens de lancering van BitesWeLove (waarover later meer) kregen wij als dank voor onze hulp & advies Home Baked cadeau van Marleen en haar team; “misschien niet echt een gezond kookboek, maar ik hoop dat jullie er toch heel blij mee zijn!”. En of we er blij mee zijn, een boek van Yvette van Boven. Cadeau. Wat is ook deze weer mooi ennn zoals jullie in deze review kunnen gaan lezen om meer dan 1 reden toch ook behoorlijk Bluebelle Proof!

yvettevanboven_homebaked_01

Stiekem zijn wij eigenlijk een beetje jaloers op Yvette. In a good way. Want jeetje wie doet haar dit allemaal na? Ze lanceert het ene na het andere super mooie en succesvolle kookboek (zelfs in de United States of America weten ze wie Home Made – Yvette is, dream a little dream..), draait haar hand niet om voor een kek en vaak erg geestig tekeningetje ter illustratie van haar recepten, hopt van Amsterdam naar Parijs en weer terug, kookt in een eigen restaurant, schrijft voor bladen, doet dingen én heeft dan ook nog een hele leuke man die haar creaties liefdevol en beautiful vastlegt.

yvettevanboven_homebakes_03

In Home Baked trakteert Yvette ons als lezers & kokers / bakkers op meer dan 200 recepten. Van koekjes en taarten naar broden en pizza. Is alles gezond en even voedzaam? Dat ligt er maar aan hoe je het bekijkt. Wat ons betreft voldoet het in ieder geval aan de volgende ingrediënten:

  • Zoals we al zo vaak hebben geschreven: ga je voor een traktatie? Een 20% moment binnen je 80% super gezonde eetpatroon (ja toch mensen?!), neem dan iets van de allerbeste kwaliteit, het liefst zelf gemaakt van échte en pure ingrediënten. Ook als daar dan wél suiker of boter in zit en GENIET! Nou, wat dat betreft kun je je hart ophalen met dit boek. Alles is, jawel: Home Made / Baked.
  • Ook Yvette besloot (zo lazen wij) om af en toe wat gezonder te gaan leven. Het resultaat zijn lekkere creaties mét een gezonde twist qua ingrediënten. Soms zonder tarwe, soms zonder gluten en soms zonder suiker; wortel-bananencake, bananenbolletjes, fambozen-kokoscakejes, desem- & roggebroden. Allemaal 100% bluebelle proof.

yvettevanboven_homebaked_02

Waarom dit boek nog meer een aanrader is:

  • Wij houden van zinnen als: “En de nigellazaadjes moeten erop, hoort u dat? moeten!”
  • Wij houden van tips & tricks waarmee je als niet zo ervaren bakker toch nog een taart uit de oven weet te halen die niet zwart, scheef of nog vloeibaar is.
  • Ennnn hoewel wij daar zelf veeeel te ijdel voor zijn, houden wij van de échte foto’s in dit boek. In je pyjama, midden in de nacht voor de oven bijvoorbeeld.

Kortom, jullie begrijpen het vast: wij raden je aan dit boek te gaan halen of te gaan geven!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*