headerplaatje_607_Media

Regelmatig verschijnt Bluebelle in de media. Soms omdat anderen over ons schrijven maar vaak ook omdat wij in opdracht voor bladen, producten, merken of bedrijven schrijven over good food. Altijd leuk natuurlijk en we zijn daar dan ook super trots op. Hieronder een overzicht van alle artikelen, interviews, columns en meer. 

 

Media

Margriet More (nr. 6 – 2014)

Het is alweer de 6e Margriet More editie. Deze keer een culinaire special met een heleboel inspiratie en recepten voor de feestdagen. Wij gaven ze onze ultieme 2e kerstdag tip: veggie burgers!

Delicious Magazine (zomer & najaar 2014)

Al bijna 3 jaar schrijven we iedere maand speciaal voor Delicious Magazine de health rubriek ‘Feel Good Food’. Soms staat een thema centraal, soms zijn het losse stukjes met handige weetjes, tips & tricks. Hier een overzicht van afgelopen zomer en najaar 2014!

It’s a Easy Peasy world out there!

Nog bijna dagelijks ontvangen wij vanuit het hele land foto’s, berichten & tweets van enthousiaste Easy Peasy lezers & fans. Ze spotten Easy Peasy, ze krijgen het cadeau, ze gebruiken het in de keuken. Daar worden wij zo ontzettend blij van!

Easy Peasy in ’t reformatorisch dagblad..

Toen dit dagblad contact met ons opnam voor een interview over Easy Peasy dachten we een split second dat het om een blad van een reformwinkel ging (tja blond & blond he?). Niets was minder waar. En dus staan we met een super leuk artikel & interview in het reformatorisch dagblad. Een hele eer.

Easy Peasy in LINDA. (nr.117)

In de Linda. sta je niet zomaar. Maarrrr hoe innieminnie ook (even goed zoeken in LINDA. nr 117, op pag. 173), Easy Peasy heeft wel een plekje bemachtigd in de rubriek ‘eetwinkel’ als ‘erg leuk kookboek voor ouders van baby’s & peuters. En daar zijn we trots op. YAY!

Easy Peasy in VT wonen

Cleu Scheulderman is een bekend stilist met oog voor mooie leuke & fijne spullen. En omdat Easy Peasy ook geroemd wordt om de mooie vormgeving én fotografie van Jeroen van der Spek, stond ons boek op haar ‘favorieten’ pagina als cadeautip voor alle jonge ouders. VT wonen april 2014, pag. 081

Easy Peasy in het AD (weekend bijlage)

Eind februari verscheen er in het AD een groot artikel over kinderen & gezonde voeding. Claire & Vera werden met Bluebelle uitgebreid geïnterviewd op basis van Easy Peasy. De tips die je in het artikel leest zijn afkomstig uit ons boek.

Te gast bij De eerste show, Libelle TV

Ons allereerste Easy Peasy TV interview vond plaats in België! Uitgenodigd door Libelle TV voor hun programma ‘de eerste show’. Super spannend natuurlijk want een boek schrijven is één ding maar daarover vertellen voor de camera…heel iets anders.

Bluebelle culinist voor FAMME

Sinds vorige maand schrijft Bluebelle voor FAMME . Een online magazine voor vrouwen met een vol leven. Famme biedt inspiratie op het gebied van psyche, relaties, kinderen, body, mind, reizen, kunst, cultuur, mode en lifestyle. En natuurlijk FOOD, waar wij dan weer om de hoek komen kijken!

Delicious magazine (maart 2014)

Iedere maand schrijven we speciaal voor Delicious Magazine de health rubriek ‘Feel Good Food’. Soms staat een thema centraal, soms zijn het losse stukjes met handige weetjes, tips & tricks. Deze maand keken we wat verder dan alleen voeding!

Felix Wilbrink (culinist Telegraaf) over Easy Peasy

Felix Wilbrink is culinist voor Telegraaf en staat niet bepaald bekend om het bakken van zoete broodjes. Extra trots waren wij dan ook met zijn eindoordeel over Easy Peasy: ‘De titel vind ik belachelijk, maar het boek rechtevenredig goed!’.

De Groene Meisjes over Easy Peasy

Net zoals de rest van Nederland zijn wij dol op de groene meisjes. Gewoon omdat ze zijn wie ze zijn: zichzelf. En tja..nu zij op hun beurt ook weer fan zijn van Easy Peasy, kunnen ze wat ons betreft al helemaal niet meer stuk!