headerplaatje_607_Media

Regelmatig verschijnt Bluebelle in de media. Soms omdat anderen over ons schrijven maar vaak ook omdat wij in opdracht voor bladen, producten, merken of bedrijven schrijven over good food. Altijd leuk natuurlijk en we zijn daar dan ook super trots op. Hieronder een overzicht van alle artikelen, interviews, columns en meer. 

 

Media

Culy over Easy Peasy

Een van onze favoriete foodblogs (samen met ongeveer de rest van Nederland) is Culy. Heel trots waren we dan ook dat Culy eigenaresse Monique van Loon zo ongelofelijk enthousiast is over Easy Peasy: “Het is lang geleden dat we zó ontzettend enthousiast waren over een Nederlands kookboek!”

Voedzo over Easy Peasy

Dat juist Voedzo’s Sharon, Easy Peasy omschrijft als; “zo mooi & zo leuk dat je er bijna van zou gaan kwijlen.” vinden wij dan ook een te gek compliment!

Foodies over Easy Peasy (feb 2014)

Klein maar fijn! In de foodies editie februari staat Easy Peasy te ‘shinen’ op de boekenplank in de rubriek ‘Foodies boeken’.  Foodies over Easy Peasy: “Een met zorg gemaakt boekje om de culinaire ontdekkingstocht van je kinderen te begeleiden”. Op het ‘boekje’ na, zijn we het helemaal met ze eens!

Easy Peasy in Delicious Magazine

In de februari editie van Delicious.Magazine, mocht ik onze eigen ‘health’ rubriek volledig wijden aan het thema ‘kinderen & voeding’, waarbij uiteraard ook ons eigen boek uitgebreid aan bod komt. De pagina is weer prachtig vormgegeven dit keer met beeldmateriaal uit Easy Peasy ennnn ze mogen 5 exemplaren weggeven!

Easy Peasy in Fabulous Mama

Fabulous Mama was meteen weg van Easy Peasy en heeft met maar liefst 4 pagina’s aandacht besteed aan ons boek. Voor ons natuurlijk super leuk. En ook voor jullie want ze mogen ook nog eens 10 exemplaren weggeven! Hier lees je meer.

JAMIE magazine NL over Easy Peasy (jan 2014)

Wat zijn we trots! De allereerste recensie van ons boek ‘Easy Peasy’ komt van JAMIE Magazine NL. En wat voor eentje? De kop zegt eigenlijk al genoeg: Easy Peasy is een must-have kookboek voor iedere (aanstaande) vader of moeder die zijn kind een gezonde basis wil geven.

Dun December door (RED dec 2013)

Voor RED magazine interviewde Elles Beijers ons voor een artikel over de gevreesde kerst-eet-dagen. Hoe hou je het leuk? En hoe zorg je ervoor dat je er qua kilo’s een beetje schadevrij doorheen komt? In het artikel ‘Dun December door’ lees je een deel van onze tips & filosofie.

JAMIE magazine: is suiker verslavend? (aug 2013)

Is suiker het vergif van onze tijd? Deze quote van GGD directeur Paul van der Velpen deed het suiker stof nog meer opwaaien dan het zo zoetjes aan al aan het doen was. Ook wij schreven er afgelopen zomer een essay over. Voor JAMIE magazine: is suiker verslavend?

VIVA (augustus 2013): suikerklontjes

Voor Viva nr. 35 werkten wij mee aan een speciale rubriek waarbij we de eetdagboeken van drie lezeressen hebben beoordeeld op hoeveelheid suikerklontjes. En dat was voor sommigen toch even schrikken.

Delicious flext en wij doen mee!

De september editie van Delicious.magazine staat in het teken van heeeeel veel groenten en maar een beetje vlees. Met andere woorden, Delicious gaat flexen en heeft Bluebelle gevraagd om ‘het gat’ dat op het bord ontstaat te helpen vullen met voedzame alternatieven.

Delicious (aug 2013)

Deze maand stond, hoe kan het ook anders, de BBQ centraal. Een delicious vol met heerlijke recepten, marinades, dressings & tips. Op onze FeelGoodFood pagina gaven we weer wat Smart Swaps. Dit keer voor de BBQ. Ook gingen we in op zout: is dat nou slecht voor je? hoeveel mag/moet je er van eten en […]

Margriet (juli 2013)

Margriet interviewde Bluebelle voor hun een leuk artikel over hoe je vakantietrip zo fijn mogelijk te maken in hun speciale zomer Margriet More editie. Wij gaven wat korte ‘open-deur’ tips die toch even goed zijn om te herhalen!