Koken voor je peuter

Woensdag is Bluebelle baby dag! Of liever gezegd family time want we komen ook regelmatig met tips voor oudere kinderen én de rest van het gezin. Inspiratie voor een gezond en bewust familieleven om het jullie in alle dagelijkse hectiek wat makkelijker maken. Vandaag een tip voor een leuke workshop.

Al eerder schreef ik over de workshop BabyCooking. Een workshop waarbij smaakontwikkeling, gevarieerd eten vanaf de eerste hap & samen aan tafel centraal staat: hoe kook je voor jezelf terwijl je met dezelfde ingrediënten ook een babyhap bereid?

Tips om efficiënter & gezond te koken zijn altijd fijn en zeker als dit minder stress oplevert en de gezelligheid aan tafel ten goede komt. Culinaire duizendpoot Gees van Asperen is de bedenkster en oprichtster van babycooking liet Bluebelle weten dat er een nu ook een vervolg workshop is; Koken voor je Peuter! Voor ouders met kinderen van 1 tot 4 jaar.

Heb jij een baby, dreumes, peuter of kleuter? Ben je al een paar maanden aan het “aanmodderen” en kan je wel wat hulp of inspiratie gebruiken? Dan zou ik zeggen: bezoek eens een workshop van Gees en haar team. Ik weet zeker dat je er wijzer van wordt en een leuke middag hebt.In de workshop is er aandacht voor: kindervriendelijke presentatie, lekker tussendoor snacken en gezonde traktaties. Al is het alleen voor de herkenbare situaties met andere ouders en de “problemen” waar zij tegen aanlopen.

Er zijn workshops te volgen in Noord Holland, Zuid Holland, Utrecht, Brabant en Overijssel. Keuze genoeg dus en dit keer niet alleen een tip voor de Amsterdamse inner circle. Ik zou zeggen doe er je voordeel mee en klik hier voor meer info, data & tijdstippen.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*