It’s a Easy Peasy world out there!

Bijna een half jaar na de lancering van Easy Peasy gaat het boek nog steeds als een speer. Daar zijn wij natuurlijk ongelofelijk trots op! Het allerleukste vinden we alle berichtjes & foto’s die massaal van jullie ontvangen.

its a easypeasy world

“Kijk! gespot in Zaandam..”, “Hi lieve Bluebelle dames, ik was afgelopen weekend op een babyshower en er lagen maar liefst 3 Easy Peasy’s op de cadeau tafel!”, “Ook bij Dille & Kamille in Gent zijn ze fan van Easy Peasy, kijk maar!”, “Hi Vera, hier een leuke foto van Sofie & Jos tijdens het bakken van de Easy Peasy havermout muffins!”…

Wat worden wij blij van al die leuke berichten. Een half jaar na de lancering van Easy Peasy gaat het gewoon nog door. Een te gekke review op het blog Eat.Pure.Love, een interview in het Reformatorisch Dagblad (je écht!) en alweer bijna door druk 2 heen. Wij kunnen het nog steeds niet helemaal geloven maar zijn natuurlijk wel on-ge-lo-fe-lijk trots én blij dat we met ons boek zoveel mama’s & papa’s helpen hun kleintjes een gezonde basis mee te geven.

EasyPeasy 2Op dit moment zetten we tijdens onze persreis naar MartinHal Beachresort & hotel in Portugal de eerste kaders op papier voor Easy Peasy deel II. Heel spannend én leuk! We hopen dat jullie straks dat boek ook met zoveel liefde ontvangen. Dat zou toch écht fantastisch zijn.

Heel veel dank,

lfs Vera & Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*