Have yourself….

A Merry little christmas, let your meal be light. From now on your troubles will be out of sight… Een origineel Bluebelle kerstmenu versie 2012 zat er helaas niet meer in. Teveel werk, teveel deadlines, teveel Bluebelle Business. Wat natuurlijk fan-tas-tisch is en veelbelovend voor 2013!

Om jullie niet in de kou te laten staan én het Bluebelle motto ‘sharing = caring’ kracht bij te zetten, delen we met liefde één van onze favoriete blogs: Love & Lemons.

Ter  inspiratie voor wat Bluebelle proof recepten die perfect zouden passen bij een veggieproof Xmas, maar ook om jullie kennis te laten maken (als je het nog niet kende tenminste) met het werk van Jeanine & Jack. MOOI & gezond eten..want zeg nou zelf: dit wil je toch zo op tafel zetten voor je gasten?

Start bijvoorbeeld met hun witte bonen crostini’s met kool en zelf gemaakt flatbread met groentedip als borrelhap, serveer een kokos pompoensoep als voorgerecht of maak de kikkererwten koekjes met gember en sesam. Om daarna de tafel vol te zetten vegetarische schalen. Bijvoorbeeld: gevulde rode paprika met couscous, geroosterde sweet potatoes en courgette carpaccio.

Vind je het allemaal fantastisch mooi maar nogal een gedoe die recepten in het Engels? Dan kun je natuurlijk ook overwegen het vorige Bluebelle Kerstmenu te maken of bij recepten te kijken of er iets bij staat wat je in een feestelijk jasje kunt heisen. Wat dacht je van een vijgen geitenkaas salade vooraf, kabeljauw in folie met roseval aardappeltjes als hoofd en een chocolade plateau na.

Onze losse tips om de kerstdagen op een fijne & gezonde manier door te komen lees je hier (tips voor een eetstress vrije kerst) & hier (tips over ‘how to choose your booze’).

ENJOY! en namens het hele Bluebelle team (wat in 2013 alweer uit 3 personen bestaat: waarover later meer!) een hele fijne, gezellige, stressvrije kerst en we zien je graag terug in het nieuwe jaar!Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*