Kijk Mijne!

Achter de schermen werken we hard door aan dat wat de werktitel BluebelleBabyBoek heeft. Een boek vol inspiratie, tips, advies over dé gezonde basis voor de allerkleinsten. Zit je tot die tijd met je handen in je haar hoe je het bordje van je kind leeg (of in ieder geval leger) krijgt?

Neem dan eens een kijkje op: www.kijkmijne.nl Een super leuk concept ontwikkeld door Geeske & Dorien, in de vorm van een online shop waar je persoonlijke eetbordjes voor je kinderen kunt maken. Voor grote kinderen, voor kleine kinderen. Als (kraam)cadeautje. Met een foto of een zelfgemaakte tekening. Het enige wat je hoeft te doen is naar de Kijk Mijne website gaan en de stappen te volgen.

Een zelf ontworpen bordje kost 15,95 maar als je meer bordjes bestelt, krijg je stapelkorting (hoe leuk!). Je kunt je eigen foto (of tekening) uploaden, de rand bepalen en een tekst kiezen. Het Bluebelle twins test team hoopt eind van de week hun eigen bordjes te ontvangen en we laten jullie zeker weten hoe het is bevallen!

Oh enne, natuurlijk niet alleen leuk voor de moeilijke eters hè? Gegarandeerd succes bij alle kinderen: een eigen bordje. ENJOY!


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*