Win een madaga traktatie pakket!

Wie in de kleine kinderen ‘zit’, weet: vroeg of laat komt het moment van trakteren. Op het kinderdagverblijf, de peuterspeelzaal, de lagere school, bij de sportvereniging…Een beetje school heeft inmiddels een ‘geen snoep/suikergoed’ beleid en een beetje moeder (of vader) tja, die kan echt niet meer aankomen met een doorsnee doosje rozijnen of een suf zakje chips. 

madaga traktatiepakket

Nu kun je natuurlijk zelf een 100% suikervrije bakcreatie maken. In ons nieuwe boek staan daarvoor een paar hele lekkere recepten. Maar let’s face it, je hebt niet altijd de tijd (of zin) om tot diep in de nacht (want oh ja morgen trakteren) te bakken en fröbelen voor weer een nieuwe traktatie. En dat is waar Madaga om de hoek komt kijken met hun nieuwe traktatiepakket!

Een tijdje terug kregen we bij Bluebelle een mail van Madaga met de vraag of we het leuk zouden vinden een traktatiepakket te ontvangen en ze te laten weten wat we ervan vonden. Tuurlijk! Madaga kenden we al van de babyhapjes & dreumesmaaltijden dus kom maar op met dat pakket. Een paar dagen later werden er twee grote witte taartdozen bezorgd bij Claire. In de ene doos zaten 12 losse cake-jes, een bakje aardbei-banaanpuree en een bakje roomkaas. 6 speculaas-broccoli cakejes & 6 choco spinazie brownies, klaar om versierd te worden. In de andere doos zaten nog een keer 12 cakejes in individuele zakjes met kaartjes & ballonnen om cadeau te geven en uit te delen. 

MD_madagaMiles & Dean (de 2,5 jaar oude tweeling van Claire) mochten de doos met de cadeau-cakejes open maken en er ieder eentje uitkiezen. Het toeval wilde dat Dean koos voor de speculaas-broccoli variant en Miles voor de choco-spinazie. Het ultieme testpanel. En ja…daarna moest er natuurlijk geruild worden. Dus voor één keertje mochten ze twee cakejes. Ze vonden het heerlijk! 

De bedoeling van Madaga is om een leuk, lekker, gemakkelijk en vooral gezonder alternatief te bieden voor de standaard kant en klare traktaties. Ja, er zit suiker in de cakejes, ongeveer 10%. Maar ook groenten (15%) en geen onnatuurlijke toevoegingen, e-nummers en andere narigheid. Daarbij zit er ter vergelijking ongeveer 40% suiker in standaard cakejes dus hoe dan ook een betere optie. 

Voor alle mama’s & papa’s die dit blog lezen en binnenkort iets te vieren & trakteren hebben, hebben we goed nieuws. Bluebelle mag 3 x een traktatiepakket weggeven! Het enige wat je hoeft te doen is:

 • Like Bluebelle (dat deed je natuurlijk al..ja toch!) & Madaga op Facebook
 • Laat een berichtje (met een geldig e-mail adres) achter onder deze blogpost en vertel ons waarom jij een traktatiepakket verdient: wat heb je te trakteren?  

ENJOY!

DE WINNAARS VAN DEZE WIN ACTIE ZIJN BEKEND! GEFELICITEERD CHANTAL, AMY & VANESSA! JULLIE ONTVANGEN EEN MADAGA TRAKTATIEPAKKET THUIS. 

18 Comments on “Win een madaga traktatie pakket!

 1.  by  Chantal Beerepoot-Bakker

  Ik ben van huis uit geen knutsel-talent, mijn moeder zat ook nooit met mij aan de keukentafel dingen te plakken en te verven, ik probeer het wel met mijn kids, maar zoooo weinig inspiratie en geduld dat ik heb. Ik zie er nu al tegenop wanneer mijn oudste zoontje Aron eind november 5 wordt en dus moet gaan trakteren op school. Ik zal wel weer een flater slaan, dus please help mij op weg, en wie weet zal alles nog goedkomen, hahaha

 2.  by  Ilse

  Binnenkort een 5-jarige en 3-jarige in huis! En dochter kreeg vandaag op school een traktatie; een spinnenweb gemaakt van die zoete roze slierten met daarin een snoepding. Yak! Wilde sowieso al laten zien dat het anders kan, maar met dit pakket is dat natuurlijk helemaal leuk!

 3.  by  Amy Berentsen

  Ik zou het traktatie pakket cadeau doen aan mijn tante en neefje.
  Mijn neefje word bijna 6 zes jaar en dat word op school natuurlijk gevierd met een traktatie.
  Nou heeft hij een van een zwaardere vorm van ADHD en door middel van zoveel mogelijk gezonde voeding zonder onnatuurlijke voedingsstoffen is mijn neefje al een heel ander kind. Wanneer ze zich hier consequent aan houden kunnen ze het zonder medicatie af, dus mijn oom en tante doen heel goed hun best. Ik denk dat ik ze hier heel erg blij mee zouden maken!

  amyberentsen@hotmail.com

 4.  by  marieke

  Ja leuk! omdat Lone zondag jarig is en ze maandag gata trakteren op school! Scheelt mij heel veel vieze geglazuurde dr oetker cake maken!!

 5.  by  Ingeborg

  Deze traktatie is biedt uitkomst! Yves is binnenkort 4 en de creche hanteert idd een ‘no suger’ beleid, wat wij alleen maar toejuichen. Het leuke aan deze traktatie is dat er groente in verwerkt zit waardoor het een verantwoorde traktatie is. Daarnaast is het een leuk antwoord op de velen bellenblaas / stuiterbal / badeentjes cadeautjes.

 6.  by  V.V.

  Het traktatiepakket winnen zou fantastisch zijn om een brug te kunnen slaan tussen wat ik gezond acht en wat de meeste andere kinderen van huis uit te eten krijgen. Ik geloof in puur, vers, biologisch en echt eten en daar vaart mijn dochter ook zeer wel bij. Natuurlijk maken we wel uitzonderingen, maar ik haal chemische troep niet graag in huis. Graag wil ze ook eens wat spannend aan te bieden en het lijkt mij geweldig als dat dan wel eerlijk eten is: met het madaga traktatie pakket slaan we twee vliegen in een klap!

 7.  by  Kimberly

  Wat een leuk idee! Echt super dat er groenten in verwerkt zitten, alle beetjes om extra groentjes te eten helpen 🙂
  Ik zou het pakket cadeau doen aan mijn nichtje en een van de kindjes waar ik bij babysit, beiden zijn ze binnenkort jarig!

 8.  by  Amber

  Wat een super idee! Mijn zoontje wordt binnenkort 3 en op het kinderdagverblijf waar hij zit, is het nog niet helemaal duidelijk waarom je kinderen beter geen suiker en andere “rotzooi” kunt geven. Ik ben al een tijdje bezig met een soort mini campagne voor gezondere voeding op dit kdv en deze give away zou natuurlijk een perfect voorbeeld zijn. Waaah! Fingers crossed!

 9.  by  Laurette

  Een beetje een raar verhaal misschien. Maar onze jongste dochter Sylke gromt altijd als ze lekker eet. Dus lijkt het me fantastisch om haar op haar verjaardag eens te trakteren op jullie supergezonde traktatiepakket. Ben heel benieuwd met welke geluiden ze haar vriendjes en vriendinnetjes dan weer stil krijgt!

 10.  by  Nathalie

  Wat een goede manier om ‘sneaky’ groenten aan onze kids te geven!!
  Wij vertellen ze altijd dat wij ze allerlei groenten moeten laten proeven , wat ze natuuuurlijk nooit zomaar accepteren , kan niet wachten als we hun gezichtjes zien nadat ze lekker hebben gesmuld van de cakejes en we de inhoud ervan melden!!

 11.  by  Marjolein

  Ik ben sowieso al groot fan van Madaga en hun producten! Onze dochter wordt 28 september vier, en gaat dan ook naar de ‘ grote’ school. Dubbelop feest natuurlijk. Aangezien er op ons kinderdagverblijf altijd op snoep getrakteerd wordt, zou ik graag laten zien dat het ook anders kan!

 12.  by  Carla

  Volgende week mag ik weer aan het werk na 5 maanden zwangerschapsverlof.
  Aangezien ik juf ben, en dus het goede voorbeeld geef ;-), wordt dat dus een verantwoord feestje!
  Dus dit traktatiepakket komt als geroepen voor mijn 23 leerlingen! (en dan heb ik er zelf ook nog eentje! whoehoe!)

 13.  by  Mariska

  Tuurlijk wil ik ook zo’n overheerlijk traktatiepakket winnen voor m’n kleine dametjes, die bijna jarig zijn en 2 en 4 worden! Waarom? Om eens op iets origineels te trakteren, maar ook om er een goed gevoel aan over te houden dat je niet je eigen én andermans kinderen een ongezonde hap hebt voorgeschoteld (en stiekem wil ik ze zelf eigenlijk ook wel eens proeven…;-)).

 14.  by  Linda

  Graag doe ik mee aan deze actie, Lijkt me erg leuk voor mijn zoontje zijn verjaardag op school!

 15.  by  sanne van der Willik

  Mijn zoon Sil wordt 3 oktober 9 en mijn stiefzoon op 15 oktober 11. Wij vieren dit ouderwets: met familie en veel eten zeg maar! Meestal niet het allergezondste eten helaas. Dit jaar hebben de heren hun zinnen gezet op een pizzaparty! À la de turtles. Mijn groene courgettesoep past daar prima bij toch? Qua kleur dan. Zij zoeken meer naar de ongezonde kant. Hier kan ik ze mooi mee foppen! Haha. Qua kleur past het ook mooi. Perfecte match voor het aankomende feestje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*