Culy Food Festival en Bluebelle

Jullie hebben ons er al even over gehoord; tijdens het Paasweekend op zaterdag 4 en zondag 5 april, organiseert Culy.nl het Culy Food Festival. En wij doen mee! Het hele weekend geven wij samen met Famme een aantal GRATIS Easy Peasy kids-kookworkshops.

culy festival workshop

Waar en wat?

Het Culy Food Festival vindt plaats in de Suikerfabriek, in Halfweg (tussen Amsterdam en Haarlem) en heeft een geweldige food line-up.  Van Brandt & Levie tot culinaire docu’s en van Tony Chocolonely tot een food styling en fotografie-workshop: je hoeft je dus geen seconde te vervelen.

Samen met FAMME hebben wij een stand waar je samen met je kindje kunt langskomen. Jij kunt lekker even uitrusten in de FAMME hoek, gezellig blijven kijken bij de workshop of een rondje lopen over het festival, terwijl je kindje bij ons een gezonde shake en paaseitjes gaat maken. Ideaal toch? De workshop is twee keer per dag, is GRATIS voor jou als Culy Food Festival-bezoeker en duurt ongeveer een uur tot anderhalf uur.

Inschrijven

We hebben per workshop ongeveer 10 a 12 plekjes. Om 14.00 uur is de eerste workshop en om 16.00 uur de tweede. Willen jullie juist blijven eten op het festival en dus wat langer  blijven? Dan is het wel zo leuk als er voor je kleine man of vrouw ook nog iets te doen is. Om 18.00 uur houden we daarom – bij voldoende animo – nog een laatste ronde.

Voor ons is het wel fijn om te weten hoeveel kindjes er langs gaan komen, zodat er een plekje vrij is en we geen teleurgestelde gezichtjes krijgen. Hier kun je zien wat er allemaal te doen is en hier kun je je kind(eren) inschrijven. Vanaf 5 jaar zijn ze welkom en we schatten in dat het tot een jaartje of 8 a 10 jaar leuk is om mee te doen.

Wij zouden het super leuk vinden om jullie te zien met Pasen! Wie weet tot dan.

ps. Op het festival zelf hebben we samen met FAMME ook nog een leuke verrassing voor jullie in petto. Dus: make sure 2 swing by.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*