Te gast bij De eerste show, Libelle TV

Ons boek Easy Peasy wordt niet alleen in Nederland goed ontvangen, ook in België zijn ze fan. Of we het leuk zouden vinden om een dagje naar Mechelen af te reizen voor een drietal interviews. Op TV, op de radio & voor een magazine. Nou…even denken…of wij dat leuk vinden?! JAAAAAHHH natuurlijk!We besloten er een werkuitje van te maken. Ploeteren en hard werken doen we genoeg, tijd om even stil te staan bij….WE GAAN VOOR ONS BOEK NAAR BELGIE! Dit is ons werk. Yesss. En dus vertrokken we op woensdag eerst naar Schoten voor een bezoekje aan Amanprana, Noble House. Wat een fantastisch bedrijf. Maar daarover later meer. 

Next stop: Mechelen waar we zouden overnachten om de volgende morgen fris en vol energie om half 9 in de Libelle TV studio’s te zijn voor de opnames van ‘de eerste show’ waar wij te gast waren om meer te vertellen over Easy Peasy. 

script eerste showCaroline van L&M books, vertegenwoordigt onze uitgeverij in België en stond ons op te wachten bij de studio. Zij zou ons die dag begeleiden want naast een TV optreden stond er ook nog Radio én een interview met Mini Magazine op het programma. Super fijn, want eerlijk is eerlijk, wij waren best een beetje zenuwachtig. Een boek schrijven en daarmee in inmiddels meer dan 4000 keukens staan is één ding, voor de camera je verhaal doen..a whole other story. 

Al tijdens het wachten realiseerden we ons maar weer eens hoe fijn het is dat we dit samen doen. Bluebelle zijn. Easy Peasy schrijven. Hoe saai als je dan daar in die studio in je eentje zenuwachtig zit te zijn en je afvraagt of dat bloesje niet té roze is, we toch écht wel aan tafel geïnterviewd gingen worden en niet op die ene hele grote gele sofa in het decor aangezien we geen rekening hadden gehouden met TV proof broek & schoenen. Blessed dus. Maar dat hebben we waarschijnlijk al vaker gezegd. 

“Oké dames, zeg even wat, dan kunnen we testen of jullie microfoontje het doet. En probeer zo naturel mogelijk te praten, we willen het als het even kan in 1 take op de band zetten.”. Nee, tuurlijk. Naturel. In 1 take. Copy that. Geen probleem. 

Nou, en hier het resultaat:

radio optredenDeel 1 zat erop, door naar de radio. Nu de eerste spanning eraf was en er geen camera’s meer te bekennen waren; een makkie. Pro’s. Al zeggen we het zelf. Tenslotte nog een super leuk interview met de hoofdredacteur van Mini Magazine die misschien nog wel gepassioneerder was over het geven van gezonde voeding aan de allerkleinsten dan wij dat zelf zijn. Nou ja, bijna dan.

We namen dankbaar afscheid van Caroline en onze Belgie Tour zat er weer op. Wat een leuke dag. En nu maar hopen dat alle Belgische mama’s & papa’s net zo graag aan de slag gaan met onze Easy Peasy inspiratie als hun Nederlandse collega’s. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*