Easy Peasy lancering!

Een kookboek voor de allerkleinsten schrijven terwijl je zelf nog midden in de baby-, dreumes- en peuterfase zit én een succesvol platform moet runnen…is dat nou niet een beetje ambitieus? Zo begonnen wij afgelopen vrijdag 24 januari 2014 ons dankwoord richting familie, vrienden, onze uitgever, een 20-tal kinderen en iedereen die keihard heeft gewerkt om Easy Peasy samen met ons zo ontzettend mooi, af en sprankelend te krijgen. 

EP_release Het antwoord daar op is natuurlijk: Ja, best wel. Want wat zijn we trots op het resultaat maar wat hebben we er een werk ingestopt. Zonder de hulp van onze lieve ouders en eigen mannen was het dan ook zeker niet gelukt. Heel wat weken en weekenden is er opgepast zodat wij konden brainstormen, koken, proeven en schrijven.

De Easy Peasy lancering moest een feestje worden voor groot maar vooral ook klein. Mét easy peasy proof pannenkoeken. Want maar liefst 18 kindjes werkten mee als kleine lichtjes in ons boek. Geen pers, gewoon onze dierbaren en iedereen die meegewerkt had. Even een moment om trots te zijn en stil te staan bij dat wat we toch maar mooi hadden bereikt: ons eigen boek!

De locatie, daar hoefden we niet lang over na te denken: Anna Haen in Abcoude was de perfect passende setting. Midden tussen de weilanden en met een ruime lichte zolder waar Martijn speciaal voor de gelegenheid een heus kinder speelparadijs van had gemaakt. Onze kantoor-collega’s van FoodWeLove deden er nog een schepje bovenop en zorgden voor een super goodie-bag om mee naar huis te nemen. Iedereen was er. Met bloemen, met cadeau’s, met liefde en met trots. Wat was dat leuk (en wat waren wij zenuwachtig)!

Special thanks

Een bijzondere dank gaat absoluut uit naar onze fantastische uitgever Becht Lifestyle met in het bijzonder Gonnie, Philippine & Jet. Zonder hun onvoorwaardelijke vertrouwen en geloof in ons en in Easy Peasy en zonder de ruimte die we hebben gekregen om het onze eigen touch te geven, met als hoogtepunt een geweldige fotoshoot, was Easy Peasy NOOIT zo ongelofelijk mooi en compleet geworden. 

Jeroen van der Spek, onze food fotograaf, dankzij wiens sprankelende beelden en nooit ophoudende positiviteit (ga maar eens een week lang een shoot doen met 5 vrouwen en 18 kids) het boek een gezicht kreeg. Jeroen, het was écht een feest om met je te mogen werken! Suzanne Nuis voor het genoeg hebben aan 1 woord vanaf het allereerste begin en voor het omzetten van onze ideeën, moodboards en conceptschetsen naar de nu al zo kenmerkende Easy Peasy stijl. Alexandra Schijf a.k.a. never enough styling stuff voor zoveel varianten en steeds weer een nieuw plaatje. Anne Morrien voor het bij elkaar houden van al die meningen, wensen en emoties. 

Last but not least al onze Easy Peasy KINDJES; Guus, James, Tessa, Tamar, Flo, Kris, Puck, Fem, Lucas, Annejet, Philippa, Hugo, Bobby, Morris, Miles, Dean, Anne & Fien voor hun vrolijke aanwezigheid en Nina Elenbaas voor de styling van al deze jonge modellen. 

Voor ons is Easy Peasy al geslaagd. Maar we zouden het helemaal te gek vinden als ons boek nog veel meer (aanstaande) ouders & hun kinderen hulp, inspiratie & kookplezier mag gaan brengen! Kortom, doe ons een plezier & spread the word.

ENJOY!

www.easypeasykids.nl 

2 Comments on “Easy Peasy lancering!

 1.  by  Nicky

  Hoi!

  Bij toeval op de dag van release achter jullie boek gekomen. Ik kende jullie nog niet, maar als moeder van 2 (2,5 jaar en 6 maanden) was mijn interesse gewekt. Gelijk het boek besteld. Wat een prachtboek! Mijn dochter stond verheerlijkt te bladeren in het boek ‘Kijk mama! dat is lekker, oh, dat ook! He, ijsjes, lekker! Mag ik maken?’ Ik heb met plezier het boek gelezen, en me net gewaagd aan de visburgers met kokos. Ze liep hier te smullen!

  Bedankt!

  Groetjes Nicky

  •  by  claire van de heuvel

   Hoi Nicky,

   Wat goed om te horen!! een groter compliment kun je ons niet geven: een kind dat enthousiast wordt van ons boek én aan het smullen is ;-). Dank en heel graag gedaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*