FoodWeLove voor SomeoneYouLove

Een paar weken geleden maakten we jullie al lekker met een kleine sneak teaser over de FoodWeLove box die wij mochten samenstellen voor de maand juni. Binnen no time was de box online uitverkocht en kreeg FoodWeLove (en wij dus ook) de meest leuke en enthousiaste reacties. YAY!!! gelukkig want we waren natuurlijk wel echt benieuwd of onze keuzes in goede aarde zouden vallen. De voorgaande boxen waren namelijk vooral heel mooi en lekker en bijzonder. Wij hadden de eer om er ook iets gezonds van te maken en dat is vaak voor velen even omschakelen. 

FWL box HHF

 

Het concept van de FoodWeLove Box is dat de inhoud nog even geheim blijft. Het moet voor iedereen natuurlijk wel een verrassing blijven zodat je echt een cadeautje thuis gestuurd krijgt. So, our lips were sealed. Vorige week werden de boxen bezorgd en dat zorgden meteen voor wat super leuke en enthousiaste reacties van mede-bloggers, foodies en collega’s. Zo schreven de GroeneMeisjes (kennen jullie de groene meisjes al? super leuk om te volgen!) een toffe review, schreef LifestyleLog een mooi blog  en maakte OhMyFoodness zelfs een heel ‘unpacking’ filmpje wat je hier kunt bekijken. 

Nou kunnen wij ons zo voorstellen dat je – als je dat zo ziet – best een beetje baalt dat je deze box bent misgelopen. De waarde van de inhoud is namelijk ook nog eens echt dubbel en dwars dat wat je voor de box betaalt (27,95 en voor abonnees 24,95). En daarom hebben wij nog een kleine verrassing voor jullie. Bluebelle mag nog 3 gratis boxen weggeven. Maar aan wie? Dat is natuurlijk altijd super lastig. Aan iemand die het écht verdient en kan gebruiken. En dus bedachten we het volgende: wij mogen namens FoodWeLove 3 boxen weg geven aan ‘SomeoneYouLove’. Het enige wat je hoeft te doen is ons een reactie te sturen aan wie jij zo’n te gekke box wilt geven en waarom. De drie leukste reacties ontvangen van FoodWeLove & Bluebelle een box. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Dus…schrijf hieronder in de comment of op facebook of via twitter welke ‘SomeoneYouLove’ zo’n FoodWeLove box verdient en wie weet kun je hem/haar binnenkort super blij maken. Hou je het liever anoniem? mag ook! stuur dan een mailtje naar ofwel FoodWeLove of ons en ook dan maak je kans. 

ENJOY!

DEZE WIN ACTIE IS INMIDDELS GESLOTEN. DE DRIE LUCKY BASTARDS DIE ZO’N PRACHTIGE BOX HEBBEN GEWONNEN STAAN HIERONDER IN DE COMMENTS EN/OF OP FACEBOOK! GEFELICITEERD EN VOOR ALLE ANDERE: MAYBE NEXT TIME!

81 Comments on “FoodWeLove voor SomeoneYouLove

 1.  by  Lisette

  Dat kan er maar 1 zijn: mijn moeder natuurlijk! Degene die mijn hele jeugd haar uiterste best heeft gedaan mij zo gezond mogelijk te eten te geven, en mij alles te leren. Dit is wel het minste wat ik voor haar terug kan doen!

  Groetjes, Lisette

 2.  by  Jill

  Oh wat toevallig! Facebook vriendinnetje altijd razend enthousiast over jullie site en nu ook over de FoodWeLove box. Echt een aanrader zei ze aan de hand van de foto: yeah die moet ik hebben! Mijn vriend – sportman&sportdocent in hart en nieren – is nog niet over te halen tot alle ‘echt’ gezonde producten en ik weet zeker dat ik met een kadobox hem net dat zetje kan geven om alles eens te proberen!

 3.  by  Ingrid Poisson

  Ik zou deze box graag aan mijn dochter schenken

 4.  by  Claudia Bosscher

  Ik zou de box aan mijn beste vriend willen geven omdat hij altijd wat mankeert. Elke keer als ik hem zie zeg ik tegen hem dat hij van de medicijnen af moet. Ik stel hem zo vaak superfoods voor en dan luistert hij wel. Daarna komt er weer wat tussen waardoor hij van de ene in de andere ellende valt.

  Daarom wil ik hem overtuigen om 100% gezond te gaan eten. Ik gun het hem van harte!

 5.  by  Inge

  Ik zou m graag aan “mijn” Roel van Velze geven. Twee keer zo groot als de zanger en bij tijd en wijle best een goeie kok, maar meer inspiratie in de vorm van zo’n mooie foodbox zou welkom zijn bij he, schat ik zo in.

 6.  by  Barbara van Doornik

  Mijn SomeoneYouLove is mijn lieve zus, die heel goed op weg is met gezond en bewust eten. Het heeft veel effect want dankzij Gojibessen is ze niet meer verkouden geweest en heeft al lang geen migraine meer gehad. Om haar nog meer te motiveren zou ik haar graag deze box overhandigen!

 7.  by  Esther

  Graag wil ik hem aan mijn zusje geven. Ze sport heel veel, werkt part-time en is daarnaast haar studie aan het afronden. Ze vergeet vaak tijd voor zichzelf te nemen, gezond te eten en te ontspannen, met dit mooie pakket moet dat lukken.

 8.  by  Merel

  Ik geef de box heel graag aan mijn vriend. Hij is heel lief (meestal), maar hij vindt mijn interesse in good food ‘overdreven’. Nu is het aan mij, en aan FoodWeLove, om hem te overtuigen. Bewust betere keuzes maken en nog steeds heel erg genieten!
  Daarnaast heb ik een strijd minder in ons huishouden.. 😉

 9.  by  sarah

  Mag ik hem ook aan mezelf gunnen? Sinds 22 oktober jl helemaal medicijnvrij met de ziekte van Crohn. Dit alleen maar door helemaal anders te eten dan ‘vroeger’ , enkel pure en onbewerkte voeding ! in combinatie met superfoods! De verleidingen loeren om iedere hoek, bvb op verjaardagen en feestjes. Maar puur op karakter houd ik het vol! De lekkere en gezonde dingetjes uit de natuurwinkel zijn vaak wel prijzig, daarom had ik heel graag kans gemaakt om dit pakket te winnen!

 10.  by  anouk

  Ik zou hem heel graag aan mijn zusje willen geven. Ze heeft al heel lang epilepsie en nu sinds kort op jonge leeftijd ook afgekeurd om fulltime te werken. Ja, daar sta je dan. Jong en zo veel mogelijk als kan positief in het leven.
  Ze is zich nu helemaal in de gezonde voeding / mindfullnes / yoga gaan storten om een nieuwe start voor zichzelf en haar gezondheid te maken. Heel knap vind ik dat, als jonge-single-carriere-vrouw, dat je het zo probeert op te pakken. En dit is echt iets waar we samen een klik hebben, aangezien dit mij ook helemaal bezig houdt.
  Ik weet zeker dat dit een mooie inspiratiebox zou zijn en zou hem daarom graag met heel veel liefde aan haar willen schenken

 11.  by  Annelotte

  Ik zou deze box dolgraag willen geven aan mijn vriendin Maryse, die nu ruim een jaar op bed ligt door een waarschijnlijke wiplash. Haar doorzettingsvermogen en innerlijke kracht mogen wel eens beloond worden. En hoe kan dit beter dan een ‘foodwelove-box’ voor een someone die het zo ontzettend verdiend!

 12.  by  miriam

  Ik zou de box aan mijn zoon geven! Hij is sinds een paar weken ontzettend goed bezig met trainen en bewust de juiste keuzes te maken met voeding, dat zo’n box een super leuk en gezond cadeau zou zijn als support!

 13.  by  Els

  Ik zou de box aan Charly willen geven, omdat hij juist heel goed is in Out Of The Box denken en daarmee niet alleen TheOneILove is, maar ook een bron van inspiratie!

 14.  by  Veerle

  Ik las dat deze versie bijna volledig glutenvrij is, omdat het voor mij best lastig is om betaalbare glutenvrije producten te vinden, zou ik graag mezelf ermee verwennen. Daarnaast heb ik in het afgelopen jaar geleerd om van mezelf te houden en daar ben ik best wel heel erg trots op! 🙂

 15.  by  Els Vogelpoel

  Ik zou hem aan Charly willen geven, omdat hij juist erg goed is in Out Of The Box denken en daarmee naast TheOneILove ook een bron van inspiratie voor zijn omgeving is!

 16.  by  Leonieke de Vries

  Ik zou hem heel graag aan mijn beste vriendinnetje geven. Zij woonde samen maar sinds kort is haar relatie verbroken waardoor ze nu weer bij haar ouders woont. Op dit moment is ze heel druk met het verwerken maar ook met gezond leven (zowel sporten als gezond eten). Graag zal ik haar dit pakket aan haar willen geven om haar door dit proces heen te sleuren!!

 17.  by  Jennifer

  Mijn zus verdient een FoodWeLove box omdat ik enorm trots op haar ben dat ze haar hele leefstijl omgegooid heeft met supergezond te eten en fanatiek te sporten.

 18.  by  Marieke

  Ik zou hem graag aan mijn lief geven die, ondanks ontzettend carnivoor zijnde, inmiddels meestal 5 dagen met mij mee vegetarisch eet!

 19.  by  L.

  Ik zou deze box aan mijn lieve vriendin S. willen schenken, omdat zij nu al bijna twee jaar met een ernstige ziekte kampt waardoor ze thuis zit en desondanks een positieve kijk op het leven heeft. Ze is verzot op gezond eten en probeert thuis vanalles uit in haar keukentje. Ze zou heel gelukkig worden van deze box en ik gun het haar 300%!

 20.  by  Anita

  Wat een leuk initiatief! Ik ben één van de gelukkige die de box deze maand mocht bemachtigen en hij is in één woord echt gewéldig! Zou hem wel aan iedereen willen schenken :-)) Maarrr, er is er eigenlijk stiekem maar eentje die de box het meest verdiend en dat is mijn vriendin Paula van Alphen. Zij is mijn sister in crime wat betreft health warriors! Samen proberen we allerlei gezonde nieuwe dingen uit en maken we anderen (en ook vooral elkaar) enthousiast. Daarnaast is Paula één van de meest oprechte en gekke mensen die ik ken met een bijzonder groot hart en bizar luisterend oor. Ja, zij mag deze box zeker ontvangen en anders koop ik hem volgende maand gewoon voor haar ;-)))

 21.  by  Ivon

  Ik wil deze fantastische FoodWeLove box heel heel heel graag aan mijn lieve wederhelft geven. Puur uit egoïstische beweegredenen: ik mag geen abonnement en die wil ik al zo lang zo graag een! Ik denk dat hij het nodig heeft eerst te zien wat hij aanschaft en hopelijk komt dan mijn lang gekoesterde droom (via een omweggetje) toch uit! Joepie 😀

 22.  by  Ashna

  Ik zou de box graag winnen voor mijn man. Sinds enige tijd ben ik flexitariër en hoewel hij het in het begin heel moeilijk vond om van 5x vlees per week naar 1 of soms 2x te gaan, is hij elke week meer en meer enthousiast wanneer ik een smakelijk vega-gerecht in elkaar draai. Om het geheel een nog gezondere impuls te geven, zou deze editie van de Food We Love box geweldig zijn!

 23.  by  Ilse

  Ik zou hem heel graag willen geven aan mijn toverfee, Toverfee? Ja! Toverfee. Ze is als een tweede moeder voor me en staat altijd voor mij klaar. Momenteel steunt ze me door dik en dun tijdens een behoorlijk pittig dieet (ivm gekantelde lever, candida en slecht werkende nieren/schildklier). Ik vind dat ze zo’n box verdiend, aangezien ze ondanks dat ze zelf vaak heel ziek is, ALTIJD voor me klaarstaat.

 24.  by  Sri Kettelhake

  M’n beste vriendinnetje verdient deze box! Ze is ontzettend lief is en staat altijd klaar voor iedereen. Ze wilt zo graag gezond eten en leven maar weet niet waar ze moet beginnen en heeft 9 van de 10 keer alleen maar ongezonde noodlesoep in huis omdat ze niet meer kan veroorloven :((

 25.  by  Veer

  Vriendinnetje Lou.

  Altijd op de hoogte van de laatste gezondheidsweetjes, alleen niet zo’n ster in het blijvend doorvoeren ervan. Vorige weer had ze weer hernieuwde energie om gezond te eten en doen, dit zou het perfecte steuntje in de rug zijn. Daarnaast wil ik haar bedanken voor haar steun tijdens mijn laatste loodjes met de studie naast mijn werk. Veel vrienden zijn afgehaakt maar zij blijft me gelukkig steunen en daar ben ik haar dankbaar voor.

  Liefs Veer

 26.  by  Kim Verkleij

  Ik zou deze box graag aan mijn zusje willen geven. Zodat ze, als ze over 2 weken op kamers gaat, goed en gezond kan beginnen aan haar “nieuwe” leven als student;)!

 27.  by  Barbara

  Ik zou de box aan mijn zus geven. Ten eerste omdat ik van haar houd en daarnaast omdat ze een echt rotjaar achter de rug heeft. Ze is nu langzaam aan het opkrabbelen en ook begonnen met gezond eten dwz biologisch, minder vlees en heeft net een boek van geleend over eten zonder suiker. Ze mag van mij lekker verwend worden met deze mooie box.

 28.  by  Corina de Boer

  Het lijkt me geweldig om mijn vader (65+) met een FoodWeLove box te verrassen. Zelf vind hij dat er niet zoveel aan zijn voedingspatroon te veranderen is en denkt hij dat gezond eten, nooit lekker kan zijn. Met deze box moet hij te overtuigen zijn dat gezond en lekker prima samen gaan. En dat zijn eetpatroon meer invloed op zijn gezondheid heeft dan hij denkt.

 29.  by  Claudia

  Ook ik zou hem graag aan mijn zusje willen geven 🙂
  Natuurlijk omdat zij van ‘food’ houdt, maar vooral omdat zij sinds 3 weken een initiatief is begonnen en vrienden en familie iedere week een tas met biologisch groente en fruit komt brengen. Zij is dit begonnen omdat zij iedereen om haar heen graag gezonder ziet eten en dit makkelijker voor hen wilt maken.
  Claudia

 30.  by  Marcia Hamelijnck

  Ik zou hem graag aan mijn zusje Lizzy willen schenken, omdat ze mijn beste vriendin is en ik aan haar een hele goede steun heb gehad de afgelopen (voor mij) vervelende periode. Ze is sinds kort ook nog meer op de gezonde toer gegaan en zo’n box zou meer dan welkom zijn en ook met veel plezier door haar gebruikt worden. Xxx

 31.  by  Sandy

  Hi wat een toffe actie. Ik zou deze box hele graag aan mijn vriendje schenken, omdat hij sinds kort (dankzij mij) ook aan de quinoa, boekweit en vega-producten zit in plaats van aan zijn vertrouwde ‘mannenmaaltijden’. En hij is het nog heel lekker gaan vinden ook en daarom staan deze producten vast heel goed in zijn keukenkastjes!

  xoxo

 32.  by  Soumaya

  Mijn zusje verdient deze box!! Ik ben supertrots op haar. Ze is druk met haar studie en daarnaast maakt ze ook nog tijd om lekker en gezond te eten.

 33.  by  Daphne

  Dit zou een hele leuke verrassing zijn voor mijn zusje. Ze is heel druk met een verbouwing terwijl ze ook nog goed bezig is met haar gezondheid en een kleine meid van 2.

 34.  by  Martine

  Ik zou de Foodbox aan mijn lieve ouders geven 🙂 mijn moeder heeft haar gehele leven al een glutenallergie. Sinds kort zijn we samen een nieuwe, meer gezonde leefstijl aan het ontdekken, passend binnen haar dieet. Mijn vader wil graag wat kilo’s afvallen. Deze box zou een perfecte kennismaking voor hen kunnen zijn met nieuwe, onbewerkte en pure producten!

  Liefs, Martine

 35.  by  Leonore

  Een FoodWeLoveBox vol met Happy Healthy Food… dan denk ik meteen aan mijn lieve vriendin die na een moeilijke tijd van maat 42 naar maat 36 wist af te vallen. ‘Healthy’ als inspiratie om stabiel op haar slanke gewicht te blijven en ‘Happy’ omdat dit haar zo gegund is!

 36.  by  Lesley

  Leuk! Ik had mijn vader er al één gegeven voor vaderdag, maar wil er ook heél graag één aan mijn vriend geven, die er keihard voor mij was het afgelopen jaar toen het minder ging met mij en ik moest afstuderen. Daarnaast wil hij altijd graag wat gezonder eten en wat afvallen, maar heb ik moeite met minder taartjes bakken… Oeps… Misschien kan ik hem zo een beetje helpen!

 37.  by  Tessa

  Wat een leuke actie! Ik zou dolgraag deze box aan mijn lieve vriend kado geven. Voor hem is de ‘groene’ leefstijl nog een beetje nieuw, maar staat er wel erg voor open en respecteert mijn leefstijlkeuze. Daar wil ik hem voor bedanken!

 38.  by  Kirsten

  Ik zou de box heel graag aan mijn vriend willen geven. Hij is sinds oktober bezig met een totale leefstijl verandering en van 102 kilo naar 75 kilo gegaan. Het grootste geschenk is natuurlijk een dat hij er gezond lichaam gekregen heeft, en daar nog steeds hard voor werkt, de box zou een welverdiend kado voor hem zijn. Hij leeft nu zonder E nummers en zonder suikers maar is steeds bezig om van alles te ontdekken over hoe dingen nu zitten en wat wel goed en niet goed is om te eten. De box helpt hem weer een stukje verder op zijn weg. Groetjes!

 39.  by  Christiana van der Sloot

  Ik zou deze box heel graag aan mijn vriend Sebastiaan willen schenken, die a.s. 15 jullie gaat stoppen met roken en steeds bewuster en gezonder gaat eten. Hij kan wel een aanmoedigend cadeau gebruiken 😀 Groetjes, Christiana

 40.  by  Denise

  Deze FoodWeLoveBox zou ik dolgraag aan mijn vriendin willen geven! Ze gaat binnenkort studeren en moet weer op kamers en dan zou deze box superhandig zijn om een gezond begin te maken aan haar studentenleven! Zij is hartstikke dol op gezond en lekker eten! Zij is mijn SomeoneYouLove (very much)

 41.  by  Marlies

  Ik zou hem graag aan mijn lieve zus schenken. We wonen wat ver van elkaar maar kunnen telefonisch zo heerlijk over gezonde voeding kletsen. Daarbij vind ik dat zij hem ook verdiend omdat het na wat moeilijke tijden veel beter met haar gaat,

 42.  by  Joyce

  Na 50 jaar roken is mijn moeder onlangs zomaar ineens gestopt. Ja, haar gezondheid begon haar parten te spelen, maar desondanks vind ik het knap, en ben ik trots op haar. Bewegen doet ze al veel, en nu ze met roken gestopt is, zou ik het leuk vinden om deze gezonde en verantwoorde doos aan haar te schenken, voor een nog bewustere levenswijze!

 43.  by  Maureen

  Aan mijn kamergenoot collega: zij zit aan een zakjes dieet en dat kan echt niet! Ik wil haar graag aansporen om daar vanaf te zien!

 44.  by  Moniek

  Ik zou hem graag aan mijn allerleukste collegaatje willen geven! Je brengt toch een groot deel van je dag door met je collega’s en daarbij is gezond eten ook een topic. Hoe gezond te eten met de kantine en automaten om je heen. Tegenwoordig zijn we allebei bezig met bewuster eten en op deze manier kunnen we elkaar alleen maar stimuleren om dat ook te blijven doen. Zij ontvangt de box nog niet maar weet zeker dat het een hele leuke verrassing is! Ik ben in ieder geval helemaal verkocht.

 45.  by  Lotte

  Voor mijn zusje!! Omdat:
  – ze de liefste van de wereld is
  – ze heel hard werkt en ik hierbij wil laten zien dat ik trots op haar ben!
  – dit een duwtje naar een gezondere levenswijze is (iets wat ze heel graag wilt, maar niet goed weet waar te beginnen)

 46.  by  Dharma

  Oh, wat zou dit een fantastische verrassing voor mijn moeder zijn. Mijn moeder wordt dit jaar 60, werkt in de nachtdienst en past ook nog eens 2 dagen per week op mijn kindjes. Ik gun haar zo’n geweldige box.

 47.  by  Jitske

  Someone I love… mijn moeder! Ze is erg ziek, maar geeft de moed nooit op! Ik zit deze zomer twee maanden in Zwitserland voor werk en hoop dat ze deze maanden zonder ziekenhuisbezoek doorkomt. Zij is altijd überpositief en staat altijd voor mij en anderen klaar, hoe ziek ook. Om haar te laten weten hoeveel ik van haar hou en hoe trots ik op haar ben, gun ik haar deze mooie FoodWeLove, zodat ik een keer extra lekker en extra puur voor haar kan kokkerellen als ik weer terug ben.

 48.  by  Rebecca

  Ik vind dat mijn moeder een FoodWeLove box verdient, omdat ik ontzettend trots op haar ben: met 50 jaar is ze recentelijk weer een nieuwe opleiding begonnen, waarnaast ze ook nog werkt. Petje af! Na een heel jaar huiswerkstress (samen met dochterlief ;)) en een veeleisende baan vind ik dat ze een cadeautje verdient waar ze lichamelijk en geestelijk weer blij van wordt.

 49.  by  Rein

  Wat een mooie box! Ik zou de box zo graag aan mijn zus willen geven, die hem heel goed kan gebruiken. Ze zit in een IVF-traject en kan alle gezonde super power-food gebruiken!

 50.  by  Susan

  Graag zou ik mijn lieve vriend in het zonnetje zetten met deze FoodWeLove Box. Voordat hij vanuit Duitsland naar mij toe verhuisde was hij een stereotype Duitser; hij had overgewicht, dronk en rookte. Samen hebben we het roer volledig omgegooid en zijn heel bewust gaan leven en eten. Zo heeft hij bijvoorbeeld al 2 jaar geen bratwurst of ander vlees meer verorbert en is inmiddels 45 kilo afgevallen! Onze vrienden en familie stonden perplex, gelukkig zijn hun flauwe grapjes overgegaan in nieuwsgierigheid en hij inspireert ze nu met zijn ervaringen en inzichten.
  Ik bewonder hem hiervoor! Ik vind kracht in zijn doorzettingsvermogen en wijsheid in zijn zienswijze, hij mag hiervoor geprijsd worden!
  Hij is iemand die het écht verdient en kan gebruiken!
  SomeoneILove…

 51.  by  Sanne van der Willik

  Ik geef de box het liefste aan mezelf.. Wat? Ja echt! Zo kan ik gezond koken voor mijn gezin!

 52.  by  Yasemin

  Ik zou deze box heel graag aan mijn moeder willen geven. Ten eerste omdat het natuurlijk mijn moeder is waar ik heel gek op ben maar voornamelijk omdat ik haar wil helpen om een goede levensstijl vast te houden. Als ik bij haar thuis ben geef ik haar vaak tips en maken we samen eten maar helaas woon ik niet in de buurt!Als ik er niet ben merk ik dat ze het lastig vind om producten aan te schaffen waar ze nog niet alles van weet ( en vaak ook omdat het vaak niet een kleine uitgave is..). Daardoor valt ze soms weer terug in haar oude patroon.. Deze box zal een klein steuntje in de rug zijn om het gezonde voedingspatroon vast te houden! Ik wil niets liever dan dat zij gezond oud word…

 53.  by  Noor

  Ik zou deze super gave box aan mijn moeder cadeau willen doen! Drie kinderen alleen opgevoed waardoor het gezonde eten er vaak bij in schoot. Tot ze las over alle gezonde super foods maakte ze een omslag. Gezond eten en geen suiker meer in huis! Het resultaat mag er zijn, van maatje 48 naar 36/38. Met haar kinderen probeert ze nu alle verloren gezonde jaren goed te maken. En dat lukt haar helemaal! 🙂

 54.  by  Lydia

  Aan mijn allerliefste vent! Hij heeft het maat zwaar met ik de groene healthy eter! In het begin vond hij het maar niets, maar nu een jaartje verder voelt hij zich super! Is tien kilo lichter, nooit ziekte of wat.. Kortom Hugging the healthy way of life! Met dit pakket wil ik hem verrassen en bedanken dat hij altijd alles proeft en geduld met me heeft.

 55.  by  Linda

  Voor mijn lieve vriendinnetje die pas geleden is bevallen van een lief zoontje; en daardoor het verdiend om wat aandacht te kunnen besteden en mooie & lekkere producten, naast het drukke moeder zijn!
  Vanuit zo’n handige foodbox is de start een stuk gemakkelijker:)

 56.  by  Christel

  Deze box lijkt me echt fantastisch met zulke mooie producten! Ik zou deze box aan mijn lieve vriendje geven. Hij is er altijd voor mij ook als het even tegen zit en dat waardeer ik heel erg. Daarnaast ik hij de laatste tijd erg bezig met sporten en gezond eten, dus deze box komt goed uit.

 57.  by  Simone

  Mijn moeder verdiend zo’n box. Omdat ik sinds een tijdje veganist ben, heeft ze zich enorm verdiept in wat ik wel en niet wil eten en houd ze daar rekening mee.. Het leuke is zelfs dat ze nu zelf ook met de veganchallenge mee doet. Daarom deze box ter ondersteuning.

 58.  by  Maj-Britt

  Dit cadeau zal ik met veel liefde aan mijn allerliefste vriendje willen schenken!
  Omdat hij de afgelopen tijd ook erg zijn best doet op gezond en vegetarisch eten!

  Het zou leuk zijn als hij lekkere gerechten kookt met deze producten en dat met zijn vrienden kan delen, dan genieten er meer mensen van dit heerlijke ‘groene’ eten en gaat er ook een nieuwe wereld voor hun open!

  Lots of Love,
  Maj-Britt!

 59.  by  Esther Gijze

  Ik zou de box willen geven aan mijn lieve zusje Judith, omdat ze net haar diploma heeft gehaald! Met twee kleine kinderen om haar heen is dat een hele grote prestatie en ik ben dan ook reuze trots op haar. Ze leeft al heel gezond, maar het is altijd weer leuk om nieuwe producten en lekkers te proberen. Als franchisenemer van TheBeebox.nl kan ik dat natuurlijk alleen maar ondersteunen 🙂

 60.  by  Lisanne

  Aan mijn Super zus met hoofdletter S!

  Ik zou de box geven aan mijn lieve zusje, die na 9 jaar (havo/vooropleiding en daarna hbo) zwoegen, ploeteren, harder werken dan wie dan ook afstudeert voor 2 hbo studies aan de dansacademie, een baan heeft gekregen als zangeres in een ongelofelijke theaterproductie en ook nog eens net een kamer heeft gevonden in Amsterdam. Na maanden van 80 uur per week aan school te wijden en nachtenlang doorploeteren heeft deze doorzetter met een prachtige stem, uitstraling en persoonlijkheid meer dan wie dan ook op deze aardbol een verwenpakket verdiend waar ze volop mee kan bijkomen en genieten van haar prestaties en veelbelovende toekomst! En zeker voor healthy food freaks/lovers/addicts als ons is er geen beter afstudeercadeau voor haar dan dit!

 61.  by  Esther

  Leuk! Ik zou hem willen geven aan mijn nieuwe liefde. Natuurlijk omdat hij zo lief is. En na een nare periode alles weer voor de wind gaat in z’n leven. En hij ontzettend z’n best doet om gezonder te leven, wat lastig is voor een echte snacker met kantoorbaan en de verleiding van een grote snoeppot op zijn afdeling.Hij alleen thuiskomt ’s avonds en de verleiding van pizza erg groot is (als hij niet gezond bij mij eet! ;-)) Maar toch ’s morgens aan de geitenyoghurt zit, fruithapjes tussendoor en groenteroerbak voor diner maakt. Grote inspiratie en ‘keep up the good work’ die FoodWeLove box. Daarom dus!!!

 62.  by  Sarah

  Er zijn natuurlijk heel veel moeders die zo’n box verdienen, maar ik wil toch ook heel graag mijn moeder voordragen! Omdat ze er altijd voor me is, maar vooral omdat we uren kunnen bellen / skypen over veganistische ontdekkingen, sites en recepten (de Groene Meisjes zijn echt een inspiratiebron). Omdat ze het verdiend om eens verwend te worden met allerlei fantastische, eerlijke producten, die haar kunnen inspireren op onze veganistische toer. We zijn hiertoe allebei aangezet omdat we puur en eerlijk willen koken & eten, maar het is versneld omdat we geen koolhydraten en dierlijke eiwitten tegelijkertijd kunnen eten. Dan is het het gemakkelijkst om maar helemaal geen dierlijke eiwitten te eten en zo zijn we bij het veganisme uitgekomen. Dat is nu bijna een jaar geleden en gaat met vallen en opstaan: Het doet ons allebei goed, maar het is soms ook weer even zoeken en deze box zou haar daar in kunnen inspireren en ondersteunen.

 63.  by  Monique

  Hallo
  Ik zou hem aan mijn ouders geven. Sinds de hersenbloeding van mijn vader wil hij niks meer pittigs, kruidigs eten en alle zo puur mogelijk. Zou perfect passen volgens mij 🙂
  Monique

 64.  by  Marjolein

  Deze box is perfect voor mijn zusje! Zelf heb ik hem al mogen ontvangen, omdat ik een abonnement heb bij Food We Love. Ik ben erg trots op mijn zus omdat ze na het vmbo, een mbo opleiding, een tussenjaar aan de Rietveld Acedemie nu een studie volgt aan de Design Academy. Ze is echt een doorzetter.

  Hierdoor cijfert ze zichzelf helaas soms weg, ze gunt zichzelf weinig tijd voor leuke dingen en ze heeft als student, die door haar studie geen tijd heeft voor een bijbaan, een beperkt budget.

  Ze is erg bezig met gezond eten en alles dat daarbij hoort.

  Ze is het liefste, meest gemotiveerde en gezellige zusje dat ik me maar kan wensen en daarom gun ik haar deze te gekke Food We Love Bluebelle box.

 65.  by  Anita

  Ik zou de box graag aan mijn studerende uitwonende dochter van bijna 19 willen geven. Ten eerste omdat ik van haar houd en verder omdat zij een paar maanden geleden veganist is geworden en graag gezond wil eten, maar het is voor haar financieel moeilijk om zulke speciale en duurdere producten te kopen. Het is een kanjer die strijdt tegen dierenleed en zwerfvuil en voor een beter milieu.

 66.  by  Amber

  Ik zou de box heel erg graag aan mijn vader willen geven. Hij is enorm ziek en hoop dat hij door deze gezonde producten wel weer beter kan worden. Want ik wil hem nog niet kwijt…

 67.  by  Danny No

  Omdat mijn vrouw tijdens onze vakantie hard op haar arm is gevallen en hierdoor een scheurtje heeft in haar elleboog (waar ze 2 weken mee heeft rondgelopen zonder dat zij dit wist) wil ik haar heel graag dit heerlijke pakket geven waarbij ik natuurlijk de lekkerste maaltijden bereid om haar helemaal te verwennen.

 68.  by  siegried

  proudly presents: de nieuwe ambassadeur voor foodwelovebox in België!
  En hij wordt gekroond door als verrassing een foodwelovebox op de stoep te krijgen. een klein extraatje omdat mijn lief van fastfoodjunk/slagerszoon al grote stappen gezet heeft naar gezond en lekker!
  (PS mag de extra verzendkost geen reden zijn om hem niet te laten winnen, ik leg wel bij)

 69.  by  Carolien

  Mijn vriend, want hij is momenteel dag en nacht bezig om ons liefdesnestje te bouwen en doordat we nu (nog) niet iedere dag bij elkaar zijn, hij woont in Den Bosch ik in Amsterdam, kan ik er niet iedere dag zijn om te helpen met ons liefdesnestje en komt het vooral op hem alleen neer. Een gezonde en duurzame foodwelovebox zal hem een extra boost geven om door te kunnen gaan met de verbouwing! En dan wil ik er wel graag een extra ingrediënt aan toe voegen… liefde van mij <3.

 70.  by  Djoeke

  Deze box zou ik aan mijn vriendje willen geven! Hij heeft niet het geluk om in Amsterdam te wonen waar je bijna struikelt over de leuke biowinkels. 😉 Hij is fanatiek vegetariër, maar hij eet niet zo gevarieerd, vooral veel groenteprutjes met cashewnoten. Niets mis mee, maar ik gun hem een luxe pakket ter afwisseling. 🙂

 71.  by  mariska

  Voor mijn nichtje omdat ik super veel om haar geef!
  En omdat ze super belangrijk voor mijn is
  En wil laten zien dat gezond eten goed voor je is doormidden van deze box!

 72.  by  Regina

  Mijn lieve zwangere zusje heeft gisteren te horen gekregen dat ze rustiger aan moet doen.
  Is al 6 maanden misselijk en aan het spugen.
  Vanwege budget problemen eten ze niet altijd het gezondste voedsel (denk aan vlees in de aanbieding, geraffineerde producten..)
  De box zou een mooi zetje zijn in de gezonde richting!!

 73.  by  Inge

  Voor mijn oudste dochter die net 18 is geworden!

  Ze heeft de afgelopen jaren erg geklungeld met haar gezondheid en viel van het een in het ander.
  Daardoor is ze zich helemaal gaan verdiepen in gezonde voeding en zie ik haar helemaal opbloeien en ze voelt zich stukken beter.
  Ik ben ontzettend trots op haar en vind het knap dat ze dit op haar leeftijd al zo doet ondanks de opmerkingen van haar leeftijdsgenoten. Ze weet haar omgeving zelfs enthousiast te maken en heeft al heel wat mensen hierin meegenomen. Erg leuk om te zien.

  Daarom gun ik haar deze food we love bluebelle box!!

 74.  by  Rachida

  Ik wil deze box graag aan mn jongste zusje willen geven. Ze is dan wel de jongste,
  maar wat eten betreft de slimste!
  Altijd in de weer met gezonde ingrediënten en nieuwe recepten uitproberen. Maar omdat ze nog studeert kan ze er niet teveel geld aan uitgeven. Ik denk dat ze me heel dankbaar zal zijn als zij deze box krijgt!

 75.  by  Christa Hemelaar

  Ik zou deze box met heerlijke gezonde producten willen geven aan iemand die al een tijd vecht tegen een eetstoornis. Door haar kennis te laten maken met deze heerlijke producten, hoop ik dat ze langzaam aan weer een beetje kan gaan genieten van heerlijke en gezonden producten zonder zich schuldig te voelen. #SomeoneYouLove… gewoon een extra hart onder de riem steken met iets goeds!

 76.  by  Rosalie

  Ik zou deze box heel graag aan mijn vriend willen schenken. Na een heftige periode waarin hij onder andere zijn moeder is verloren na een ziektebed heeft hij altijd een hele positieve, energierijke en dankbare blik op het leven weten vast te houden. Sinds kort een eigen huis dat hij geheel zelf aan het opknappen is om een fijne plek te creëren voor ons. Daarnaast is hij sinds enkele maanden bezig zijn voedingspatroon aan te passen en vind ik het erg leuk om te zien hoe hij straalt, zich fysiek fitter voelt maar vooral ook enthousiast is over de effecten die hij bemerkt. Ik ben ontzettend trots op hem en de box zal dan ook een leuk eerste verrassingspakket zijn op zijn nieuwe adres en een stimulans om vooral zo door te gaan. Ik zie hem al genieten!

 77.  by  marina vink@live.nl

  Ik zou deze box graag aan mijn dochter schenken omdat ik vind dat ze al 6 jaar heel hard studeert
  De laatste jaren co schappen loopt wat hard werken is! En zij geen bij baantje er naast kan hebben en dus heel zuinig moet leven.
  Ze houd heel veel van gezond en goed eten, dus ik gun hem haar zo….

 78.  by  Omar

  Hallo Bluebelle-dames!

  Nog op de valreep, hoop dat mijn smeekbede voor de box voor mijn lieve vriendin nog gehoord wordt voor de sluiting. Laatste jaren ontzettend druk geweest met het afronden van haar studie geneeskunde waarbij zij zichzelf vaak op een lage plek heeft gezet. Ze is een ontzettend lief, leuk, enthousiast, zorgzaam en warm mens die altijd voor iedereen klaar staat en met name ook heerlijke Bluebelle-proof recepten maakt waar zij dan echt bij kan stralen! Zo leuk om te zien! Toen ik haar deze box cadeau wilde doen was deze helaas net uitverkocht. Gelukkig een paar dagen later opnieuw een kans, hoop deze keer wel, want een gat in de lucht wordt er gesprongen als de box als verrassing wordt bezorgd (foto zal volgen :))!

 79.  by  bluebelle

  Rapapa Rapapaaa daar gaan we! Welke 3 lucky bastards hebben een gratis @FoodWeLovebox gewonnen voor #someonetheylove??! We kregen ongelofelijk veel comments, posts & mails binnen en wat was het moeilijk kiezen! Het liefst hadden we jullie allemaal zo’n mooie box cadeau gedaan.

  Grofweg konden we alle reacties verdelen in drie categorieën (houden we bij bluebelle van, lekker structureel te werk):
  1. voor mijn lieve MAMA. Omdat ze net ziek is geweest, omdat ze altijd zo goed voor ons heeft gezorgd, omdat ze altijd op de kleinkinderen past, omdat….
  2. voor mijn lieve VRIENDIN/collega. Omdat ze een zware periode achter de rug heeft en toch altijd positief blijft en er voor me is.
  3. Reacties van MANNEN. en dat vinden we leuk. Mannen die bluebelle proof willen eten!

  Uit deze categorieen hebben wij 1 winnaar gekozen. Gefeliciteerd:
  Jojanneke Meewis Strijbos,
  Maaike Dijkstra
  &
  Stephan Kuster

  Jullie hebben zo’n prachtige Food We Love box gewonnen voor jullie Special Someone!

  Stuur ons een e-mail met de adresgegevens waar de box heen mag en hij komt jullie kant op!

 80.  by  Claudia

  Mijn zus!

  Ze snapte nooit wat van mijn eet-lijfstijl tot haar pasgeboren dochtertje een lactose-intolerantie bleek te hebben, suikers slecht verdroeg en ineens werd ik haar juf in voeding (ze is zelf juf;))
  Nu is ze helemaal into gezond en goed eten en gun ik haar deze box dan ook dubbel en dwars.. En natuurlijk ook mijn lieve gezonde nichtje die er dan van kan happen!

  Xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*