FoodWeLove: sneak preview

FoodWeLove is een super initiatief dat iedere maand met een speciale food-box komt. Vol met bijzondere producten en verhalen die het waard zijn om te delen. Bij FoodWeLove geloven ze er namelijk in dat producten waarvan je de herkomst kent, nog beter smaken. Iedere maand vragen ze een bijzondere ‘foodie’ om te helpen de box samen te stellen. Chef Chris Naylor van restaurant Vermeer & Samuel Levie o.a. van de Youth Food Movement gingen ons voor.  

happyheathyfood

Een paar maanden geleden werden we benaderd door FoodWeLove. Bluebelle fan sinds dag één (en dat horen we natuurlijk graag). Of wij ‘curator’ wilden zijn voor hun zomer box. Wij hadden op onze beurt al vol enthousiasme gelezen over FoodWeLove en een gelukkige match was geboren!

Het werd de JUNI box met als thema – hoe kan het ook anders: HAPPY HEALTHY FOOD. Want met de zomer (lees zwembroek & bikini) in het vooruitzicht kunnen we nog wel even een healthy boost gebruiken. Tenminste als het nou eindelijk eens een keertje mooi weer gaat worden in Europa. 

Samen met FoodWeLove hebben we een heleboel leuke producenten van gezonde, voedzame maar ook lekkere producten zover gekregen onderdeel uit te maken van de box. De details over de inhoud blijven nog even geheim maar wij zouden zeggen, like de facebookpagina van FoodWeLove of doe es gek en bestel de box gewoon alvast: je wilt ‘m niet missen! 

ENJOY!

2 Comments on “FoodWeLove: sneak preview

  1.  by  Silphya

    Vandaag de box ontvangen en ik ben dusdanig happy dat ik jullie gelijk heb opgezocht! Zo even inschrijven voor nieuwe artikelen en kijken of jullie ook op facebook en/of twitter te vinden zijn. Heerlijk, goed gedaan!

    •  by  claire van de heuvel

      Wat leuk dank je wel! we zijn zeker op facebook en twitter te vinden. Die de linkjes hier op de site.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*