what a shoot!

Al maanden vallen we jullie lastig met posts en tweets over het ‘soon 2 come’ bluebelle kookboek. Achter de schermen hebben we de afgelopen tijd super hard getikt en druk gekookt om op tijd klaar te zijn. Met als ‘cherry on the cake’ afgelopen week.

shootday 01

De fotoshoot waarbij we maar liefst vijf dagen lang hebben gebuffeld om alles wat we hebben geschreven en bedacht voor jullie zo mooi mogelijk op de plaat te krijgen. En dat is gelukt. We kunnen natuurlijk niet wachten om het met jullie te delen en gelukkig is het dan ook bijna zover. Wij zijn in ieder geval nu al super trots en hopelijk jullie straks ook.

friends_shootEén ding weten we in ieder geval zeker, zonder de hulp van de geweldig professionele crew, top uitgever, de perfecte locaties, het weer en al onze lieve vrienden inclusief hun kleintjes was het ons nooit gelukt. Dus: Jeroen, Gonnie, Philippine, Alex, Anne, Nina, Renee, Jakomijn, Barbara, Linda, James, Tessa, Tamar, Guus, Bobby, Morris, Lucas, Flo, Fem, Kris, Puck, Miles, Dean, Fien & Anne: ZENK JOE! 

Voor ons is het nu de hoogste tijd om terug te gaan naar bluebelle business as usual met eindelijk weer eens aandacht voor jullie. We gaan wel even op vakantie maar ook daar wordt gekookt en is het een kleine moeite om jullie daar deelgenoot van te maken! Ennn, als alles goed gaat kunnen we over twee weken ook ons tweede ‘kindje’ de wereld in sturen. Half september gaat de APP live. Bomvol tips, tricks & recepten hoe je je eetpatroon gemakkelijk stap voor stap gezonder krijgt. Met andere worden: more 2 come..

ENJOY!

 

One Comment on “what a shoot!

  1. Pingback: De eerste die we het vertelden | Liefde voor Lekkers

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*