Jaaaaa eindelijk een gezond alternatief voor suikerstroop en nijntje koekjes!

Toen wij ons eerste boek schreven hadden we bedacht: als dit klaar is, gaan we ook gezonde producten maken. Zo irritant vonden we het dat appelstroop vaak suikerbietenstroop blijkt te zijn en die Nijntje koekjes natuurlijk super cute zijn maar ook boordevol suiker zitten. We kwamen in contact met Kirsten van de Kleine Keuken en beseften: wow! wat doet ze dat goed..en dus ook: schoenmaker blijf bij je leest. Food produceren…das echt weer een heel ander vak.

win actie kleine keuken

De kleine keuken bracht eerst met pure, voedzame maaltijden voor de allerkleinsten uit en sinds dit najaar is het assortiment uitgebreid met 4 hele leuke producten. Ook voor het minivolk! Appelstroop, pindakaas en twee soorten koekjes. Gezond, voedzaam & lekker, vrij van geraffineerde suiker, palmvet en zout. Compleet geschikt dus voor je baby, peuter, dreumes of kleuter. En trouwens, ik heb de appelstroop en pindakaas geproefd: die smeer ik ook op mijn boterham!

Kleine keuken win actieWij mogen 5 pakketten weggeven!

Het enige wat jij hoeft te doen is:

 • like de kleine keuken post op Facebook of instagram
 • schrijf je in voor onze nieuwsbrief (zie rechtsboven)
 • vertel ons (op Facebook of onder dit blog) waarom jij graag één van de pakketten zou willen winnen.

That’s it. Easy Peasy toch?

 

 

18 Comments on “Jaaaaa eindelijk een gezond alternatief voor suikerstroop en nijntje koekjes!

 1.  by  Fely

  Ik zou graag het pakket willen winnen omdat ik fan ben geworden vd Kleine Keuken!
  Mijn zoontje is 10 maanden maar al even een groot fan vd koekjes. De amamdelpasta kennen we ook maar de andere produkten nog niet en we zouden ze hier graag willen proeven!
  Samen met de Easy Peasy boeken en de produkten van de Kleine Keuken krijgt mijn baby zoveel gezonde dingen binnen, blij dat jullie beide bestaan!

 2.  by  Marloes

  Ik ben al een hele tijd bewust bezig met voeding en heb me die levensstijl inmiddels goed eigen gemaakt! Nu ben ik zwanger van de eerste en ik wil die lijn heel graag doortrekken als de kleine er straks is. Dat roept toch weer nieuwe vragen op en een zoektocht naar andere producten. Dit pakket en jullie tips en ideeën kunnen daar zeker een bijdrage aan leveren 🙂

 3.  by  Carolien

  Onze zoon die afgelopen week 1 is geworden heeft tot nu toe nog geen koekjes gehad, met de rede dat er naar mijn mening teveel suiker en andere troep in zit. Nu mist hij er nog niks aan en wordt net zo blij van een stukje banaan, appel, mandarijn of rijstwafeltje, maar hoe leuk is het dat hij straks op een verjaardag ook een koekje kan eten.

 4.  by  Heleen

  Omdat het assortiment gezonde snacks in de supermarkt schrikbarend klein is en de lust van mijn kinderen voor traktaties die ze om hun puurheid waarderen schrikbarend groot is. (En stiekem de belangrijkste reden: omdat ik als hardwerkende moeder niet altijd tijd en energie heb om heerlijke gezonde snacks zelf te maken.)

 5.  by  siegried

  Ik start in januari met ‘let’s eat the hippie’ coaching en advies omtrent gezonde (allergievrije) voeding voor onderweg&thuis. Hoe meer leuke en lekkere en gezonde alternatieven ik kan meegeven aan mijn clienten hoe beter. Ik ben uiteraard zelf ookheel benieuw

 6.  by  Sanne

  Wat een leuke actie! Mijn zoontje is gister 1 jaar geworden. Tot nu toe krijgt hij alleen nog roomboter en soms avocado of banaan op brood geprakt. Hij is er nu nog heel tevreden nee maar zou leuk zijn om hem ook wat andere gezonde alternatieven aan te bieden!

 7.  by  thea goud

  Omdat mijn kleine man nu bijna 8 maanden is en het zo ontzettend moeilijk is om gezond, suikervrij eten te vinden in reguliere supermarkten… En ik hem zo graag een goede start wil geven.

 8.  by  Nanet

  Ik kende de kleine keuken nog niet maar klinkt erg goed! Als ik nu iets lekkers voor mijn zoontje wil dan maak ik het zelf of ga ik naar eko plaza. Ben dus heel benieuwd naar wat de kleine keuken allemaal te bieden heeft! Ik ga ze opzoeken op de sociaal media 😊

 9.  by  Fenna van Dijk

  Ik doe graag mee aan de winactie! Mijn zoontje is 8 maanden en ik ben nog wat zoekende in de overstap van melk naar vast voedsel. Vooral broodbeleg vind ik lastig. Fijn om eens wat uit te kunnen proberen!

 10.  by  Yvette

  Zou het graag willen winnen voor mijn zoontje van 2 jaar! Kook al sinds het eerste begin uit jullie boek voor hem/ons maar om kant en klare producten bij deze levenstijl te vinden is niet makkelijk. Was al op zoek geweest bij mijn supermarkt, maar ze verkochten de producten nog niet! Dus hoe leuk en fijn zou het zijn als we alvast dit pakketje wonnen, kunnen we het vast uitproberen terwijl we naar een supermarkt zoeken in de buurt die het wel verkoopt.

 11.  by  Yvette

  Zou het graag willen winnen voor mijn zoontje van 2 jaar! Kook al sinds het eerste begin uit jullie boek voor hem/ons maar om kant en klare producten bij deze levenstijl te vinden is niet makkelijk. Was al op zoek geweest bij mijn supermarkt, maar ze verkochten de producten nog niet! Dus hoe leuk en fijn zou het zijn als we alvast dit pakketje wonnen, kunnen we het vast uitproberen terwijl we naar een supermarkt zoeken in de buurt die het wel verkoopt.
  en jullie nieuwsbrief krijg ik natuurlijk al een tijdje!

  •  by  claire van de heuvel

   Gefeliciteerd Yvette, jij wint één van de pakketten! Kun je ons je adres even sturen per mail? Dan komt het jouw kant op. Groetjes Claire!

 12.  by  Sabine

  Ik zou heel graag 1 van de pakketten van De Kleine Keuken willen winnen, omdat ik mijn zoontje graag gezonde producten en tussendoortjes geef. Het is echter helemaal niet zo Easy Peasy om in de winkel echt gezonde producten te vinden voor baby’s en dreumesen tussen het aanbod van baby- en kindervoeding. Zowel in de tussendoortjes als in het broodbeleg zit al snel te veel suiker of zout. Ik ben dus heel erg benieuwd naar de producten in het pakket van De Kleine Keuken. Hopelijk heb ik geluk!

  •  by  claire van de heuvel

   Gefeliciteerd Sabine, jij wint één van de pakketten! Kun je ons je adres even sturen per mail? Dan komt het jouw kant op. Groetjes Claire!

 13.  by  Lizzy

  Omdat ik als nieuwe aankomende moeder zoooo blij ben met dit soort producten!! Natuurlijk willen we allemaal gezond en bewust eten maar voor onze kids is het beste niet genoeg 😉
  Ik bekijk nu al vaak babyproducten en dan gaan me nekharen al overeind staan… Pjama papjes met een berg aan suiker!!! Dus ik juig dit zoooo hard toe en zal iedere aankomende moeder dit aanrader! Hopen op meer van dit soort goede oplossingen!! Ben dus heel erg benieuwd!

  •  by  claire van de heuvel

   Gefeliciteerd Lizzy, jij wint één van de pakketten! Kun je ons je adres even sturen per mail? Dan komt het jouw kant op. Groetjes Claire!

 14.  by  Fenna

  December is een verschrikkelijke snoeptijd vooral kinderen, je draait je als ouder even om of ze hebben al weer iets zoets in de handen gekregen. Ik denk dat ik met de koekjes mijn lieve dochter een gezondere alternatief kan geven 🙂
  Ze houd ook erg van ‘pissiekaas’ (pindakaas) een gezonde variant is altijd welkom!

 15.  by  anne

  Oh! Echt super! Ons meisje houd enorm van eten en lekkers. Easypeasy is nu favoriet en voor onder de boom is het vervolg gevraagd! We zijn zo zoekende naar gezond en lekker! Dit zou een geweldige uitkomst zijn! Ben benieuwd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*