Win een Jip & Jij Goodiebag

Een tijdje geleden werden wij benaderd door Amande & Janneke van Jip & Jij, ze hadden van ons boek Easy Peasy gehoord en waren erg enthousiast. Of wij het ook leuk vonden om kennis te maken met hun producten. Nou, daar zeiden wij natuurlijk geen nee tegen.

jip_jij Goodie bag

Foodsisters

Jip & Jij is bedacht door de zussen Amande en Janneke, ook wel bekend als de Foodsisters. Zij zijn tijdens het ontwikkelen van de Jip & Jij-lijn uitgegaan van de manier waarop mensen aten in de jaren vijfitg. Niet omdat toen alles beter was, wel omdat voeding toen een stuk puurder was. Alle producten van Jip & jij bestaan uit eerlijke en pure voedingsstoffen. Geen suiker of witte bloem; wel amandelmeel, lupinemeel en af en toe wat superfoods.

Ze hebben onder andere Skinny koekjes, Oercrackers en Glutenvrije muesli. Klinkt goed toch?

Easy Peasy

De Foodsisters schreven op hun website over Easy Peasy en delen twee van onze recepten. Heb je EasyPeasy nog niet of wil je hem cadeau doen? Via Jip & Jij kun je een exemplaar winnen!

Win een Goodie Bag

Zijn de producten van Jip & Jij echt iets voor jou? Grijp dan je kans! Wij mogen van de Foodsisters een goodiebag weggeven vol met de Jip & Jij producten.

Meedoen? Hou dan onze facebookpagina in de gatenĀ en laat onder de winactie een berichtje achter waarin je laat weten waarom je meedoet.

Enjoy!

0 Comments on “Win een Jip & Jij Goodiebag

  1.  by  Tine

    Het klinkt en ziet allemaal zo heerlijk uit. Dit willen wij gewoon proeven !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*