Really good juices!

Best wel regelmatig (lees: nogal vaak) zit er een ‘zouden jullie het leuk vinden om’ mailtje in onze inbox. Leuk vinden om te testen, leuk vinden om te komen naar pers-event X, Y of Z, leuk vinden om te linken, leuk vinden om een win-actie te doen. En nou vinden wij eigenlijk best wel veel leuk. Maar we proberen toch ook selectief te zijn. Selectief vanwege onze drukke agenda maar zeker ook selectief wat betreft promotie. We doen het alleen als we er helemaal in geloven of er achter staan of het zelf ook zo zouden gebruiken/kopen/eten/drinken.

Really Good Juices stuurde ons een super enthousiaste mail. Wij gingen online kijken (want eerlijk is eerlijk we hadden van deze variant eigenlijk nog niet eerder gehoord) en de juices proberen. En wat we zagen en proefden sprak ons eigenlijk wel aan. En dus maakten we een leuke ruil-deal: wij mogen 5 doosjes weggeven, AAN JULLIE! En zij een Easy Peasy aan hun fans. Meer over de Really Good Juices én wat je moet doen om kans te maken op 1 van de 5 doosjes, lees je in dit blog.

reallygoodjuices_algemeen

De Really Good Juices zijn rauwe groenten/fruit-sappen in 5 basis-smaken: biet, spinazie, venkel, komkommer & wortel. Ze variëren een beetje qua ingrediënten maar bevatten allemaal ongeveer 350 gram per flesje van 200 ml. Puur natuur en verder niets. Je bestelt ze online per doosje van 12 stuks en ze blijven 5 dagen goed. Meer informatie over de verschillende sappen lees je hier.

reallygoodjuices_ingredienten

 

5 x wat vinden wij van Really Good Juices?

 • Geen kuur maar een aanvulling

Wij zijn niet altijd een voorstander van een sapkuur. Het is vrij heftig voor je lichaam, je moet het heel goed voorbereiden en het is lang niet voor iedereen een goed idee. Maarrr we vinden het wél een goed idee om regelmatig een groente (of groente/fruit) juice of smoothie te nemen als aanvulling op je dagelijkse eetpatroon. Het zorgt voor meer energie, het is makkelijk om zo in ieder geval meer groenten binnen te krijgen (Green up!) én het zorgt vaak voor meer motivatie om overall gezonder de dag door te komen. Bij Really Good Juices vinden ze dat ook. Het is hun missie om iedereen te helpen die op zoek is gezonder & bewuster door het leven te gaan. En dus hebben ze sappen gemaakt die je kunt drinken ter aanvulling op je normale eetpatroon. Wij zijn voor!

 • Meer groenten dan fruit

In heel veel sappen zit vaak vrij veel fruit. Teveel fruitsuikers zorgt voor een schommeling in je bloedsuikerspiegel. De sappen van Really Good Juices bevatten heel veel groenten en een beetje fruit. Een goed idee, vinden wij!

reallygoodjuices_kindje

 • Met z’n allen & ook perfect voor de kids

Omdat de sappen bedoeld zijn als een aanvulling op je eetpatroon zijn ze eigenlijk geschikt voor iedereen! En dat komt goed uit want je bestelt de sappen per doosje van 12. En dus kun je ze lekker delen. Met je collega’s, met je vrienden of met het hele gezin. In Easy Peasy omschrijven we al dat het geven van groentesappen (of groente/fruitsappen) een goed idee is OOK voor je kinderen. Het is een eenvoudige manier om wat meer groen naar binnen te krijgen en vaak vinden de kids het wel interessant: zo’n flesje sap. 200 ml is misschien wat veel maar het hoeft niet in 1x op of je verdeelt de sappen over meer kindjes. De smaken van bijna alle really good juices zijn toegankelijk (niet té heftig) en dus ging het er ook prima in bij onze kids.

reallygoodjuices_girlwork

 • Zo bij je op de stoep

“ik vind het zo’n gedoe, dat juicen. Het kost zoveel tijd en zoveel afwas!”. Nou dat excuus is dus verleden tijd. Want de Really Good Juices bestel je gewoon online en ze worden zo op je eigen stoep OF je werkadres afgeleverd.  5 dagen houdbaar. Wij zeggen: ruil die droppot maar in en het hele kantoor aan de Really Good Juices.

 • Extra doel

Wij houden ervan als er achter projecten of producten een echte passie zit. En bij Really Good Juices hebben ze een heleboel bijzondere extra doelen. Zo willen ze heel graag hun juices op het ziekenhuismenu zien te krijgen en hebben ze speciale projecten voor op scholen. Das toch mooi?!

reallygoodjuice_doelen

WIN-ACTIE: 5 doosjes om weg te geven!

DEZE WIN-ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN! Hoe is dat? Wij mogen 5 doosjes weggeven. Aan één van jullie. Lijkt jou dat wel wat? 12 sapjes ontvangen? Voor jezelf en/of om te delen? Dit is wat je moet doen om kans te maken:

 • Like onze post op Facebook (en voel je vooral vrij om ook te sharen!)
 • Laat voor 11 oktober 2014 onder deze blogpost een reactie achter waarom jij wel zo’n doosje zou willen uitproberen én met wie je het gaat delen!
 • Vermeld ook even waar je in Nederland woont.

En wie weet maak jij kans! SUCCES.

DEZE WIN-ACTIE IS INMIDDELS AFGELOPEN. Lianne, Steffie, Eefje, Sandra & Eva: gefeliciteerd! we sturen jullie een e-mail met informatie.

www.reallygoodjuices.nl 

46 Comments on “Really good juices!

 1.  by  Mirjam

  Ik woon in Zwaag .. Noordholland.
  Ik zou graag willen winnen omdat ik nu mijn dochter 7 maanden is zelf ook gezonder wil eten en drinken .. Om me fitter te voelen. Voor mijn man hetzelfde verhaal.
  Best druk met werk en een kleintje dus deze makkelijke sappen zouden ideaal zijn!

 2.  by  Yvette

  Omdat thuis maken nog niet zo goed lukt, maar ik er dolgraag mee wil beginnen!
  Fingers crossed 😀

 3.  by  loes van zweeden

  Ik ben net terug van een heerlijke vakantie en val meteen weer in de drukte op het werk. Daarnaast zit mijn agenda ook vol met sociale afspraken en is de temperatuur weer een stuk cooler. Wat extra energie en een vitamineboost zoudeen voor mij op dit moment goed van pas komen! Ik zou de sapjes graag delen met @flor vz. Naast dat zij deze heel erg lekker zou vinden, kan ze de energie ook gebruiken! ze is niet alleen een super moeder, maar is ook nog eens bezig met het opzetten van een eigen bedrijf!

 4.  by  Emma

  Ooh ik zou dit heel graag willen winnen! Ik lig op het moment ziek thuis bij mijn ouders in Naarden met een nierbekkenontsteking, nadat ik al 3 maanden blaasontsteking heb gehad. Nu bezig met mn 4e antibiotica kuur en hopen op een goede afloop… Ik hou op het moment sowieso niet heel veel meer binnen dan wat water en een paar boterhammen met niks verspreod over de dag, dus dit zou een welkome afwisseling zijn. Mijn eigen juicer staat namelijk nog in Utrecht, waar ik studeer. Als ik zou winnen, zou ik de juices delen met mijn ouders en zusje die ook nog thuis woont. Ohja ik likete jullie al op fb, vandaar dat ik dit bericht ook voorbij zag komen

 5.  by  Esther

  Die zou ik heel graag willen proberen samen met mijn dochtertje van 3. Ik maak regelmatig sapjes van groente en fruit en ze is er dol op. Dat ze in een flesje zitten is helemaal handig om ze mee te nemen en tussendoor te drinken. (Gouda)

 6.  by  Rachel

  Mjam, ga het uiteraard delen met man en kids!
  Lekker voor op het werk en voor op school!

 7.  by  Evelien

  Lijkt me super om te mogen testen! Het zou best makkelijk zijn om een goed alternatief te vinden voor je dagelijkse aanvulling groente/fruit! En helemaal leuk voor de kids! Ook al doen we enorm ons best (mede dankzij ons easy peasy boek;) heeft iedereen zijn lastige momenten en weinig tijd! Dus jaaaaa ik wil dolgraag proberen! We wonen in Lelystad!

 8.  by  Liesbeth

  Wat goed dat jullie dit ook op een ziekenhuismenu willen hebben.
  Ik heb simpelweg nog geen budget voor een slowjuicer maar weet wel hoe gezond, makkelijk en handig die apparaten zijn. Nog even doorsparen en hopen dat ik nu deze flesjes win. Om te delen met mijn twins, man en onze opa kees. Die altijd gekke bekken trekt als wij het smullend vertellen over wortelsap met gember en appel :).

 9.  by  Lotte

  Wat een leuke winactie! Ik waag heel graag een kansje.
  Ik volg de opleiding Voedingsdeskundige en zou heel graag de Really Good Juices uit willen proberen.
  Het lijkt mij al leuk om lekker te kunnen proeven van een drankje vol met vitamines en als het bevaly zal ik het zeker aanraden aan klanten en prive- kring.
  Ik woon in Woerden 🙂

 10.  by  Sandra

  Te leuk ik doe mee. Onwijs goede initiatieven zeg, zulke sappen horen ook echt op scholen en in ziekenhuizen thuis. Ik zou de sapjes gaan delen met mijn zusje die sinds kort ook helemaal into sapjes is en nu zelf een sapcentrifuge heeft aangeschaft omdat ze al mijn groentesappen zo heerlijk vind. Ps ik woon in hoofddorp.

 11.  by  Janneke

  Wat een leuke actie! Deze sapjes zou ik graag uitproberen met mijn zoontje van bijna 9 maanden. Hij krijgt nog borstvoeding, maar mijn productie loopt terug en meneer lust geen kunstvoeding… We zijn dus op zoek naar iets extra’s. Water vind hij heerlijk maar daar zitten geen voedingsstoffen in dus krijgt hij niet teveel. Misschien dat deze sapjes een goede aanvulling zijn!
  We wonen in Ede.

 12.  by  Nienke

  Heel graag opsturen naar Utrecht!
  Voor mijn man, dochter van 4 en mijzelf. Voor mijn zoontje van 8 maanden stoom ik verse groenten!
  Vooral mijn man krijg ik met moeite aan gezonder eten en drinken.
  Een sapje op z’n tijd lukt me nog wel, dus dit zou ik graag willen proberen!
  Daarnaast ben ik al erg blij met jullie regelmatige posts over en met creatieve, healty recepten. Dank daardoor!

 13.  by  eveline van der boom

  Ik zou dit doosje graag willen uitproberen omdat ik het erg moeilijk vind om goede combinaties te maken die mijn kinderen ook lekker vinden. Ik zou dit tevens willen uitdelen op de overblijf van de kinderen. Ze drinken daar in de middag fristi en chocomel. Ben benieuwd wat ze hier van vinden. Woon in Purmerend.

 14.  by  Marcia

  Ik ben heel benieuwd naar deze sapjes, dus ik doe mee! 🙂 Ik ben volop aan het “bluebellen” (mag dit woord volgend jaar in De Dikke Van Dale misschien? :-)) en die sapjes passen daar perfect bij! Ik zou ze uiteraard willen delen met mijn lief en onze kleuter. En met mijn zus, Lizzy, die ook “bluebeller” is.

 15.  by  Cathelijne

  Wij wonen in Bilthoven en doen graag mee met de actie. Ik wil het graag delen met mijn gezin. Mijn man en twee zoontjes van 5 en 6. Op het moment loopt iedereen te snotteren dus nog wat extra voedzame sapjes zijn zeker welkom!

 16.  by  Rianne

  Ik ben de laatste tijd behoorlijk moe waardoor ik niet altijd de energie heb om sapjes te maken. Daardoor mis niet alleen ik de sapjes die me juist beter doen voelen, maar ook mijn man en dochter. Ik zou de sapjes dus graag met mijn gezin delen, zodat we weer vol energie door Arnhem kunnen!

 17.  by  yvonne

  Ik zit in een stressvolle periode in mijn leven, het is niet goed zoals het nu gaat. Ik doe van alles Yoga, mediteren en zou een kleine steun wel kunnen gebruiken.
  Heel erg bedankt dat jullie zo iets doen.Rhoon

 18.  by  Marleen

  Ridderkerk, zuid holland.

  Deel t met m’n 3 jarige dochter want gezond leven is ook ‘jong geleerd, je hele leven profijt ervan hebben!’

 19.  by  Susanne

  Ik woon in Drenthe en ben wel benieuwd naar deze sappen, vooral de verhouding groente/fruit.

 20.  by  Karin

  Ja,ik doe graag mee.
  Ik ben altijd wat huiverig voor sapjes met groente, ik ben altijd bang dat het niet lekker is.
  Op deze manier zou ik het mooi eens kunnen proberen en wellicht overtuigd worden. 🙂

 21.  by  Manon

  Mijn dochter is nu ruim anderhalf en zit in haar ”NEE” fase. Dit houdt dus ook in ”NEE” tegen groentes zeggen. Nou heb ik al heel veel recepten van jullie gemaakt en ik geef haar (wanneer ik de tijd ervoor heb) ook de groentesapjes die ik zelf ook drink. Laatste tijd heb ik hier minder tijd voor en dus zou het een ideale aanvulling op haar (en mijn) voeding zijn!! Mama blij, dochter blij én vader zeker blij!

  Groetjes, Manon

  Ps: Keep up the good work!

 22.  by  lianne

  heel graag! ik vind juicen echt zo veel (schoonmaak)werk. Maar zou het top vinden voor mijn kinderen dat ze het kunnen drinken, want dat vinden ze naast water en rijstmelk vast heel lekker. we wonen in noordwijk zh.

 23.  by  Sharoni

  Ik zou dit pakket gebruiken om mijn vriend en zijn kinderen meer kennis te laten maken met de heerlijke gezonde sapjes (en het is altijd leuker als het uit een flesje komt :)). Oja en natuurlijk het ook zelf lekker opdrinken.

 24.  by  Brechje Verel

  Wij willen deze sapjes wel eens testen of ze net zo lekker zijn als onze zelfgemaakte! Handig ook voor school denken we!
  Groetjes Bauke (8jaar) Hidde (7 jaar) en Melle (4 jaar) (uit Rosmalen)

 25.  by  Marguerita Suddaby

  Ik zou de flesjes delen met mijn man en onze dochters van 2 en 3 ook laten proeven, omdat we graag gezonder willen leven. Lijkt me ook fijn na het sporten. Wij wonen in Bodegraven.

 26.  by  daphne

  Zelf ben ik altijd bezig met gezonde voeding, echter heb ik vanwege mijn werk s ochtend weinig tijd om een gezonde maar vooral lekkere sap te maken. En ik zou deze graag proberen om mijn man over te halen om meer sapjes te gaan drinken.

 27.  by  Nadine

  Wil de sapjes erg graag uitproberen en delen met man, dochter en vooral mijn ouders, want zij moeten de hele sapmogelijkheid echt nog leren kennen… en inspiratie voor meer groentesapjes is ook welkom!

 28.  by  J. Wiering

  Ik doe graag mee met de winactie!
  Sinds de zomer eten we met het hele gezin gezond(er). ‘S morgens vaak een sapje uit de blender, ideaal voor de kinderen om de dag met veel vitamines te beginnen, al zijn het wel vaak dezelfde smaken die we maken. Daarom zou ik ook heel graag het sappakket willen uitproberen. Nieuwe smaakjes, nieuwe inspiratie!
  Woonplaats: Emmen

 29.  by  Mirjam

  Wat ziet dat er top uit! Zo mooi en fris en prachtige tekeningen van de groentes.
  Aangezien een detox kuur voor mij op dit moment moeilijk is, lijkt dit me een perfect alternatief! Ik zou het delen met mijn lieve collega Anja, die ook een oppepper kan gebruiken.

 30.  by  Marisol Schuurbiers

  Net twee weken klaar met 3-daagse sapdetox… wil graag milder verder met sapjes en deze really good juices lijken daar uitermate geschikt voor!

 31.  by  eva

  Ik woon in Utrecht en zou heel graag winnen.ben net bevallen dus kan wel lekkere vitaminen gebruiken om weer de oude te worden.

 32.  by  Djoke

  We houden van sapjes! Maar eigenlijk zijn dit altijd fruitsapjes.
  Ik zou deze graag in ons gezin willen proberen en hoop dat ons zoontje vsn tweee half er net zo dol op zijn als op de andere sap.
  Ben benieuwd!
  We wonen in Heerenveen.

 33.  by  marijksels

  Owh heerlijk! Ik kan wel een goede gezonde boost gebruiken deze herfstdagen 😉 En echt:moet ik ze delen 😉 ?? Nou vooruit, zal mn moeder ook eens in de watten leggen 😉

  Ik woon in een dorp boven groningen

 34.  by  Jaimie Ristovski

  Als hard werkende (mbo-juf Nl en coach) vegan, borstvoedingsmama van 1 zoontje en nog 1 zoontje van bijna vijf, kan ik deze boost wel gebruiken. Ook hebben mijn oudste zoontje en ik wat allergieën, en soms vinden we het moeilijk voedzame en lekkere sapjes te verkijgen/te maken, dit zou zeker ideaal zijn voor ons, aangezien we deze ingrediënten wel mogen! En hoe hip staat zo’n flesje wel niet als je in groep 2 zit!!! Groetjes, Jaimie en Binck (en Dante, want hij proeft het ook door de mamamelk:))

 35.  by  Kitty

  Omdat ik in mijn onregelmatige leven als DJ zo gezond mogelijk wil leven en dit product daar volgens mij een goede bijdrage aan levert! Ik zou het doosje delen met mijn vriendinnen die bijna allemaal net moeder zijn geworden en dus wel wat vitaminen en energie kunnen gebruiken! Groetjes uit het mooie ‘s-Hertogenbosch!

 36.  by  Eva van Beek

  Deze heerlijke sapjes zouden perfect zijn voor een extra goede moed tijdens het ontwerpen van mijn afstudeer collectie! De sapjes zal ik delen met mijn studiegenoten op de modeacademie in Arnhem maar nog liever wil ik ze delen met mijn vrienden in Parijs om te laten zien dat er in Nederland ook lekker eten en drinken wordt gemaakt! Joie de vivre

 37.  by  Eefje

  Helaas moet ik onverwachts een nieuwe start maken nadat het vorig weekend uit ging met mijn relatie. Van de positieve kant gezien, kan ik me nu dus even helemaal op mezelf focussen. Een paar van die lekkere sapjes zouden een mooie energy boost kunnen geven! En delen, eigenlijk dus even helemaal lekker met niemand 😉

 38.  by  Steffie

  Heel graag zou ik gezonde sapjes ontvangen omdat ik wel wat energie kan gebruiken als drukke moeder van 2 act(/l)ieve kids! Graag wil ik mijn omgeving ook motiveren om door gezonde voeding meer energie te krijgen. Bovendien ben ik fan, dus ik deel jullie in mijn kringen!

  Wij wonen in de leukste stad van Nederland, Haarlem ;)!

 39.  by  Audrey

  Elke ochtend maakt mijn man samen met onze zoon van 3 een vers groentesapje van komkommer, wortel, bleekselderij en citroen. Lekker, maar we zijn wel een beetje toe aan wat nieuwe inspiratie. Plus dat op de dagen dat we allebei vroeg de deur uit moeten het ons een hoop tijd gaat schelen. Dus ja, we willen deze sapjes heel graag uitproberen :-)!!! We wonen in Amersfoort.

 40.  by  Brigit

  Gewoon omdat het lekker is! Ik deel het met zoonlief en als er over is met collega’s! Groetjes uit Heerhugowaard.

 41.  by  Nicole

  Ik ben helaas te laat met de actie. Heb er nog nooit gehoord, maar ik ga ze zeker weten proberen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*