We love SLA!

We hadden het er al eerder over gehad..er zou een nieuw tentje openen in de pijp (Amsterdam) waar we al bij het horen van de naam (SLA) fan van waren zonder er nog geweest te zijn. Vera woont er om de hoek en was wel al een paar keer langs gelopen om SLA in wording te zien. Het zag er veelbelovend uit. EINDELIJK heeft Amsterdam nu ook een salad bar concept zoals we die kennen uit New York, Londen, Berlijn, Kopenhagen… YESSS! Hulde voor Nina & Job dat ze dit food avontuur zijn aangegaan. 

foto[1]Op de heetste dag van het jaar (tot nu toe) bracht Bluebelle vorige week een bezoek aan SLA. Want hoe cool het concept ook klinkt & hoe MOOOOOI (understatement) wij de website www.ilovesla.com ook vinden: tasting is believing! Dus ook wij, samen met heel hip foodie Amsterdam, op naar SLA. Wat we ervan vonden? Nou daar kunnen we dus heel kort over zijn: WE LOVE SLA.

Je stelt zelf de perfecte salade samen door te kiezen uit je basis, toppings, dressing, extra’s, etc. En kom je er niet uit dan kun je ook kiezen voor een combi die de SLA-makers al voor je hebben bedacht. Als je wilt neem je er ook nog een vers sapje bij. 

En dat allemaal gemaakt van verse, mooie en eerlijke producten, daar waar kan bio. Je kunt er ook terecht voor een speltboterham of een eerlijke koffie met als je wilt iets lekkers (wat dan ook weer is gemaakt van pure, echte ingrediënten). Nou goed..moeten we nog meer zeggen? Oh ja, 2 go kan ook. Dan eet je je salade gewoon op in het aangrenzende Sarphatipark of op kantoor en ook voor mannen is er genoeg keuze om de salade wat extra body te geven. 

SLA bar

Kortom, woon je in Amsterdam? Dan heb je geen enkel excuus om er niet een keertje heen te gaan en voor alle andere SLA lovers: aanrader om een bezoekje te brengen als je in de buurt bent! SLA is open van maandag – zaterdag van 12.00 – 21.00 uur. SLA | Ceintuurbaan 149 | 020-7893080.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*