Speciaal voor jullie: de Easy Peasy Lunchtrommel Box !

Heel veel mama’s en papa’s vragen ons regelmatig: maar wélke appelstroop kopen jullie dan altijd? Of; ik heb geen Ekoplaza of natuurwinkel in de buurt, waar haal ik al die spullen dan waar jullie het steeds over hebben? En als ik dan een keer geen boterham mee wil geven in die trommel, wat geef ik dan?

In onze boeken geven we je hierover natuurlijk al heel veel tips en voorbeelden. Maarrrr we maken het graag nog meer easy peasy voor je. En dus hebben we de handen ineen geslagen met Happy Good Food. Het resultaat is een Easy Peasy lunchtrommel box vol met super handige, voedzame en lekkere basis ingrediënten die je vaak niet in de standaard supermarkt vindt en waarmee ook jij heel eenvoudig de lunchbox van je kind(eren) vult.
HGF_EP_Box

Jam zonder geraffineerde suiker, appelstroop die gemaakt is van appels en niet van suikerbieten, pitabroodjes maar dan volkoren en de variant met zo min mogelijk onnatuurlijke toevoegingen, een liga-variant en nog veel meer. Het enige wat je nog hoeft te doen, is alle verse dingen te kopen zoals fruit, groenten en eventueel beleg.

Wat er precies allemaal in de box zit lees je hier.

In de box zitten 12 producten, de box kost € 42,50 incl. BTW, excl. 6,- verzendkosten. En wil je je voorraad uitbreiden met bijvoorbeeld drinken, noten & zaden, boekweit crackers of andere producten? Op Happy Good Food vindt je nog veel meer. Zo is hun basis-box ook erg handig vinden wij! Voor het bestellen van extra producten betaal je overigens geen extra verzendkosten.

Nou, als dat niet Easy Peasy is? Je kunt de box hier bestellen! En hou Happy Good Food in de gaten want wie weet komen er nog meer handige Easy Peasy boxen…

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*