We proudly present: Spinach! by Bluebelle

Eindelijk staat ‘ie in de App Store: Spinach, by Bluebelle. Onze eerste App. Bedoeld om je eetpatroon op een positieve en toegankelijke, makkelijke manier stap-voor-stap gezonder te krijgen. Zoals je van ons gewend bent. Met vooral heel veel tips, weetjes, handige ‘food swaps’ (neem liever dit in plaats van dat) ennn ook nog eens ruim 33 basisrecepten. Een App voor vrouwen maar zéker ook mannen! Lees hier meer of Download direct hier. 

spinach recepten

Super trots zijn we op onze App. Wekenlang hebben we er met heel veel toewijding maar vooral ook plezier aan gewerkt. Bluebelle de content en copy, Mariekeland het design. Altijd met het doel voor ogen om voor jullie een App te maken waar je écht iets aan hebt. Een App die je helpt om gezondere keuzes te maken, op een makkelijke, toegankelijke en praktische manier. Geen extremen. Niet ineens 100% paleo of iedere ochtend een super food smoothie (wat wel mag hoor, overigens!), maar gewoon handige weetjes, slimme keuzes en een paar lekkere, voedzame basisrecepten die je tot je favorieten kunt maken. Zodat je gedurende een drukke (werk) week voor iedere dag makkelijke recepten in je achterhoofd hebt waar je ook zelf mee kunt gaan variëren. 

spinach splash pageDe App kent drie ingangen: ladies, gents & kids. Zo hebben mannen doorgaans iets meer dierlijke producten nodig en vrouwen op sommige vlakken bijvoorbeeld weer wat andere mineralen en vitaminen. Natuurlijk staat het je helemaal vrij om als vrouw ook te spieken bij de mannen tips & recepten. De kids ingang bevat 3 tip pagina’s voor de allerkleinsten in de categorie: baby, mini & kiddo. 

spinach eetmomenten

Eenmaal gekozen voor een ingang, kom je voor de keuze van een eetmoment te staan: ontbijt, lunch, diner, snack of drinks. Dat leek ons wel handig, soms zit je namelijk prima in de ontbijtjes maar kun je wel wat inspiratie gebruiken voor de lunch.

spinach recepten

Eenmaal gekozen voor eetmoment, krijg je steeds zes keuzes. Een tip pagina en 5 basisrecepten. Bijvoorbeeld een smoothie, een granen ontbijt, iets met ei, iets met fruit en iets met brood. Maar dan wel de meest gezonde en voedzame variant. Zo heb je voldoende input om de hele week te variëren. 

spinach tipsVergeet niet op de getekende pijltjes te klikken bij de tip pagina’s. Hiermee openen extra pop-ups vol info en food swaps. Gezond eten is meer dan alleen gezond koken. Het is snappen waarom en hoe. Zodat je het op een gegeven moment gewoon weet en zelf kunt gaan toepassen. 

We hopen dat we jullie een groot plezier doen met deze App. Verdwaal er lekker in, genoeg te lezen! Je weg wat sneller vinden binnen SPINACH, kan ook. Door rechts bovenin te klikken opent het basis menu. Voorlopig is SPINACH verkrijgbaar voor iPad en kost het je 2,69 EURO. We zijn druk aan de slag voor een Android variant en ook hopen we snel alle inhoud om te zetten naar mobile. Rond december 2013 volgt de eerste update met een lading extra / nieuwe recepten. Kortom: green up your food habits, hop hop naar www.welovespinach.com voor nog wat extra informatie of direct downloaden via deze link

13 Comments on “We proudly present: Spinach! by Bluebelle

 1. Pingback: Single & Kitchen I handige food apps

 2.  by  mar

  €2,99? Da’s dan wel weer jammer, voor een app die toch al waarschijnlijk genoeg Marqtproductreclame bevat..

  •  by  claire van de heuvel

   Hi Marina,

   Wat jammer dat je er zo over denkt! De app kost overigens 2,69..maar je hebt gelijk het is een betaalde app. Er staan super veel tips & recepten in en inderdaad ook een paar producten (en merken) waar wij echt in geloven. Niet persé met als insteek ‘reclame’ maar wel handig als tip voor mensen die willen weten waar ze het kunnen krijgen. Wij zijn daarbij toevallig fan van Marqt, dat klopt! Maar de producten zijn op een heleboel andere plekken ook te krijgen.

   Groetjes!

 3.  by  Bianca

  Ik heb helaas geen ipad maar wel een ipod werkt de app daar ook op?
  groetjes Bianca

 4.  by  Joost

  Er is geen app voor Android? Vreemd, want er zijn meer Android-gebruikers dan iOS.

  •  by  claire van de heuvel

   Beste Joost, de reden voor die keuze is daar niet op gebaseerd. Hoe dan ook komt de Android versie very soon dus niet getreurd ;-).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*