BBQ

Persoonlijk heb ik barbecuen altijd een raar fenomeen gevonden. Niet omdat het niet gezellig is. Want wat is er nou gezelliger dan met wat vrienden tijdens een warme zomeravond lekker buiten te eten? Ik snap alleen gewoon niet zo goed waarom je ‘dan’ ineens 4 a 5 stukken vlees zou willen eten.

Want gemiddeld werken we graag na de traditionele hamburger nog een worstje, een sateetje of twee en geloof het of niet een speklapje weg.

Mijn advies: kies 1 lekker stukje vlees, gevogelte of vis en gebruik de BBQ daarnaast eens voor wat overheerlijke groenten gerechten. Bijvoorbeeld een mix van aubergine, courgette, paprika en tomaat. Super gemakkelijk te bereiden op de gril of in folie met wat extra vierge olijfolie en kruiden. Maak er wat frisse salades bij…moet jij eens kijken hoe lekker & gezond BBQ-en kan zijn!

Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*