Bluebelle foodworks: follow your own path

follow your own pathDe afgelopen 2 weken stonden voor Bluebelle Foodworks in het teken van toekomstplannen. Soms is het goed om even stil te staan bij wat er allemaal gaande is en te kijken of je nog de kant op gaat die je op wilt gaan én die goed voor je is. Sinds we in 2008 zijn begonnen met al onze ‘food coaching’ activiteiten op het gebied van goed, gezond, écht en puur eten is er veel gebeurd. Bij ons zelf; met als laatste mijlpaal de lancering van ons boek Easy Peasy waarvan na 2 maanden alle 4500 exemplaren UITVERKOCHT zijn, maar zeker ook in de wereld om ons heen. Vooral de afgelopen 1,5 jaar is gezond eten en het schrijven & bloggen daarover in een stroomversnelling geraakt. SUPER natuurlijk!! Er kunnen wat ons betreft niet  genoeg mensen bezig zijn met dit onderwerp.

Het zorgt er ook voor dat je je moet blijven onderscheiden. Want zeg nou zelf, hoeveel gezonde havermoutmuffin- & boekweitpannenkoekrecepten, blogs over; ‘is suiker nou wel of géén vergif” en win-acties, kun je – als geïnteresseerde consument – op een dag lezen?

Voor ons tijd voor een (lichte) koersverandering. Zodat we jullie kunnen blijven inspireren en helpen. En zodat we het zelf leuk blijven vinden. Wat we precies (anders) gaan doen, gaan we de komende tijd met jullie delen. Het wordt super leuk én het blijft uiteraard bluebelle proof met als terrein: voeding, communicatie én psychologie!

Kortom: keep on following your dreams and….us ;-)!

One Comment on “Bluebelle foodworks: follow your own path

  1.  by  Gerry

    Laat ons niet te lang in spanning zitten dames van Bluebelle. Ben reuze benieuwd naar jullie nieuwe koers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*