Bye Bye Bluebelle: Vera neemt afscheid

“Terwijl wij ons de laatste maanden uit de naad hebben gewerkt om weer een heel mooi boek voor jullie te maken (nog heeel even!), er nieuwe ontwikkelingen zijn rondom tv/video ( spannend!) en er hard gewerkt wordt aan uitbreiding van het ‘Easy Peasy label’ (waarover binnenkort meer!) Is er achter de schermen ook nogal wat gebeurd op persoonlijk vlak. Sommigen van jullie was het zelfs al een beetje opgevallen en Claire had hier al laten weten dat daar geen smeuïge ruzie-reden voor was…Hoog tijd voor een update!

byebye bluebelle vera

Een nieuwe stap voor ons boek

Zo hebben we in het begin van dit jaar de overstap gemaakt naar een nieuwe uitgever voor ons tweede boek. Twee jaar terug begonnen we ons Easy Peasy avontuur in samenwerking met uitgeversgroep Gottmer/Becht en nu zal ons volgende boek een uitgave worden van Fontaine uitgevers. Dat was geen makkelijke beslissing, maar wel één waar we inmiddels volledig achter staan. We hebben durven kijken naar dat wat het beste past bij de potentie die Easy Peasy heeft om verder door te groeien en daarvoor was deze stap in onze ogen heel belangrijk. Als lezer was dit je waarschijnlijk niet opgevallen als we het je nu niet hadden verteld en zal je er ook niet veel van merken, de look & feel, fotografie, recepten en teksten in ons volgende boek zijn wederom ‘Easy Peasy Proof’, we kijken dan ook enorm uit naar jullie eerste reacties!

Bye Bye Bluebelle

Een andere verandering is dat Bluebelle Foodworks en het Easy Peasy Label sinds deze zomer weer volledig onder de verantwoordelijkheid van Claire vallen. Nu zag je mij (Vera) sowieso niet veel op social media voorbij komen dus voor de trouwe volgers zal er gelukkig niet veel veranderen maar toch, de band die wij voelen met velen van jullie is heel persoonlijk ook al kennen we elkaar vaak alleen maar digitaal. En dus vinden we het belangrijk om ook dit met jullie te delen!

vera goodbyeNu onze thuissituaties behoorlijk veranderd zijn de afgelopen periode en ook best van elkaar verschillen; de jongens van Claire vliegen al (een klein stukje) uit naar de basisschool (meer tijd: hoopt ze…) terwijl er bij mij juist net een kleintje is bijgekomen (minder tijd: weet ik), moesten er keuzes gemaakt worden. Door me terug te trekken uit Bluebelle blijft er gelukkig genoeg ruimte én focus over om me, samen met Claire, wel gewoon nog bezig te blijven houden met de boeken en kunnen we met even veel plezier op onze eigen manier blijven doen wat we graag doen en wat we belangrijk vinden.

Ik blijf me daarnaast natuurlijk altijd verbonden voelen met  het Bluebelle en Easy Peasy gedachtengoed. Daarvoor is het veel te veel een onderdeel geworden van wie ik ben. Overigens, toen we twee jaar geleden besloten om alles helemaal samen te gaan doen, was het natuurlijk niet de bedoeling om dat twee jaar later weer op te splitsen. Maar, zoals ook bij de beslissing van de uitgevers, zijn wij er nu eenmaal van overtuigd dat de energie het beste stroomt als je steeds opnieuw het lef hebt om te kijken wat er niet klopt, wat er nodig is én daar vervolgens ook iets mee doet.

Dus..(met toch een beetje pijn in mijn hart) a very sweet goodbye dear Bluebelle!

En C. voor jou, you can do it! Een dikke knuffel en gelukkig gewoon tot morgen…”

Liefs Vera

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*