Herfst is for home cooking

De herfst, daar komt ‘ie weer! Wij kunnen niet wachten. Heerlijk hoor de belofte van de lente, warme zomerse dagen en winterse vrieskou, maar als we heel eerlijk zijn dan houden wij – van alle seizoenen – stiekem toch wel het meeste van de herfst. De kleuren van de bladeren, de geur van de frisse luchten, dikke vesten, fijne laarzen, warme dranken én comfort food!
herfst_homecooking

Langzaam terug naar binnen

We zouden niet kunnen zonder seizoenen. Voor ons geen leven in een tropisch oord. Maar als we van één seizoen het meeste houden, is het toch écht de herfst. Het eten, de natuur, kindjes met laarzen aan die door de plassen en bladeren stampen. Voor ons werkt het langzaam klaar maken om weer terug naar binnen te keren heilzaam. Noodzakelijk om straks na een koude winter in het voorjaar weer op te kunnen bloeien.

Tijd om even stil te staan bij hoe je leven ervoor staat, wat je eigenlijk allemaal voelt en wilt. De zomerse druk van het naar buiten moeten verdwijnt langzaam en we mogen weer heerlijk cocoonen.

Comfort food

Dat geldt ook voor het eten. De tijd voor warme soepen, één-pans-gerechten & ovenschotels. En dat dit comfort food ook best lekker voedzaam en gezond kan, gaan we je laten zien.

De komende twee herfst maanden gaan we jullie via ons blog, YouTube & social-media kanalen  inzichten, recepten & inspiratie geven binnen het thema ‘herfst is for home cooking’. Een beetje zoals we dat ook hebben gedaan tijdens onze Bluebelle Detox Week en Happy Healthy Summer maanden. Voor ieder wat wils dus pik eruit waar je iets aan hebt.

  • Tips & food coaching hoe je toch geniet van comfort food zonder een overdaad aan koolhydraten & suiker.
  • Tijdens de herfst ligt voor velen ‘emo-eten’ weer wat meer op de loer. Hoe ga je daarmee om?
  • Bakken, Bakken, Bakken; ja ook wij doen mee met de bak-trend die Heel Holland Bakt weer over ons land afroept. Maar dan wel een stuk gezonder en met wat meer balans!
  • Recepten voor voedzame herfstrecepten: warme dranken, soepen, ontbijtjes, curry’s, éénpansgerechten, stoofschotels en pruttel pannen.

Stay tuned!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*