Het is zover: ons nieuwe kookboek Easy Peasy Family is uit!

Eindelijk. Eindelijk. Eindelijk. Afgelopen woensdag presenteerden we ons nieuwe en tweede kookboek aan de pers, lieve collega-foodbloggers, familie, vrienden én maar liefst 25 Easy Peasy Kids.

EasyPeasy Out Now

We vonden het best een beetje spannend. Ons eerste boek is zo goed ontvangen, was het ons gelukt om hier met boek 2 aan te kunnen tippen? Zou onze bedoeling om een waardige opvolger te maken overkomen? Een boek dat aansluit en lijkt op deel 1 maar wel écht een slag volwassener is….

EPF koekjesbakken staal

We hadden samen met onze uitgever Fontaine een leuk feestje gepland bij restaurant STAAL in Haarlem. Een feestje voor groot en klein, voor pers en familie. De eigenaresse Sabine was zo lief om haar deuren voor ons maar ook voor alle 25 kindjes die zo fantastisch hebben mee gewerkt aan ons boek te openen. Zij waren uitgenodigd om koekjes te komen bakken. En dus werd het een gezellig drukke kinderbende. Helemaal Easy Peasy Proof.

EPF lancering koekjes bakken

Onze eigen koters waren er natuurlijk ook. En das stiekem toch best altijd weer een uitdaging. Want daar sta je dan op je eigen feestje, als het stralende middelpunt. Klaar om je gasten te ontvangen en je mooiste woordje te spreken. Maar daar denken die kleine mannen natuurlijk heel anders over. Want mama is gewoon mama. En mama moet meehelpen met koekjes bakken en hoezo gaat ze daar nu voor al die mensen staan praten?

EPF speech deantje

En dus zeg ik nu, hier, nog een keer wat ik woensdag een beetje moest inkorten met een kleine lieve man op mijn arm en één aan mijn been. Het staat ook geschreven in het boek bij het dankwoord maar we kunnen het niet genoeg zeggen:

Suus, zonder jou geen Easy Peasy wereld. Wat heb je hard met ons gewerkt tot het aller-allerlaatste puntje op de i stond. Lieve Jeroen, je bent en blijft onze held. Wat jij doet, kan écht niemand. Ben ook maar heel trots op je lieve mooie vrouw Bertien en prachtige leuke kids Mare & Ole. Anne, voor je power om alles net die extra kickstart te geven zodat alle fotoshoot dagen die volgen in de juiste flow blijven. En Charlie. Onze steun en toeverlaat. Ook nu stond je er weer samen met je zus Lisa en mijn lieve vriendin Bar om ervoor te zorgen dat al die 25 kindjes met een zakje zelfgebakken koekjes naar huis konden. En tenslotte Nina, je bent al bij ons vanaf dat we met de jongens terug kwamen uit de USA toen ze 1 maand oud waren. Je hoort bij ons gezin maar dat is niet alles. Je bent ook gewoon echt een fantastisch goede kinderstyliste. Dankzij jou staan alle Easy Peasy kids ook nu weer zo prachtig én ontspannen in ons boek!

EPF lancering collage

Veer en ik kijken heel trots terug op een fijne middag. Sabine had voor allerlei lekkere, gezonde hapjes gezorgd. Onze lieve familie, vrienden en collega foodbloggers & healthfreaks waren allemaal gekomen. Martin Fontijn sprak lovende woorden, Daan van boekhandel de Vries zorgde voor stapels boeken, ons huis staat vol met prachtige bloemen, lieve kaartjes en bijzondere cadeautjes én de eerste reacties waren super. Fijn dat jullie er allemaal waren! Wij zitten nog effe op cloud nine. 2 boeken in twee jaar tijd…das best een boel.

EPF lancering gifts

En dan nu jullie…onze trouwe fans, volgers en lezers. We zijn zoooo benieuwd wat jullie van ons nieuwe boek gaan vinden. Laten jullie het ons weten? We hopen in ieder geval dat het zorgt voor heel veel inspiratie, houvast én kookplezier voor jou en je gezin.

Liefs, ook namens Vera.

Claire!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*