Leev nu!

Frisdranken en sapjes, ze leveren ongemerkt veel calorieën en zitten vaak vol met suikers, kleur- en smaakstoffen of andere (chemische) toevoegingen.

Maar om nou de hele dag water of thee te drinken…valt ook niet altijd mee. Soms heb je gewoon zin in een smaakje. Maar dan wel een gezond smaakje. De siropen van Leev bieden uitkomst!

Ze zijn gemaakt van maar liefst 5 kg biologisch fruit! Geen kleurstoffen, smaakstoffen, conserveringsmiddelen of andere chemische rotzooi. Er zijn 5 smaakjes binnen de categorieën: RUST, GLANS, PIENTER, KRACHT EN STROOM. Mijn favoriet zijn de ‘Hollands Superfruit’ met: zwarte bes, framboos, kers, bosbes en vlierbes en de ‘Vlierbessen Bloesem’ met: vlierbessenbloesem en citroen.

Lekker alternatief voor een glaasje smaak per dag of bijvoorbeeld door de yoghurt.Niet meteen overdrijven want er zitten natuurlijk wel (fruit)suikers in. Ook geschikt voor kids natuurlijk!

Enjoy!

Ze verkopen Leev producten bij Marqt en de betere delicatesse winkels. Woon je niet in de buurt van zo’n winkel? Leev heeft ook een webshop!

2 Comments on “Leev nu!

 1.  by  Mirjam

  Dag Claire,

  Leuk berichtje over Leev. Vanaf vandaag kun je via beleev.nu een gratis proefpakketje aanvragen. Ik heb het ook al gedaan vanochtend, ben erg benieuwd!

  •  by  Claire

   Hoi Mirjam,

   Wat leuk! dank voor de tip. Ik zal dit nog even bij mijn stukje zetten.

   Groetjes Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*