LunchBots: een easy peasy proof lunchbox

We hebben er lang naar gezocht, maar hebben uiteindelijk een lunchbox gevonden die werkt! LunchBots heten ze, en ze komen uit Amerika. Claire is fan. Miles en Dean krijgen ze mee naar school en zelf gebruikt ze de bots om haar lunch in mee te nemen. Waar andere bakjes vaak van plastic zijn, worden de LunchBots gemaakt van roestvrij staal.

Omdat we zo ontzettend blij zijn met onze Facebookvolgers (we knipperden even met onze ogen en waren de 5000 likes gepasseerd) wilden we graag iets weggeven. De LunchBots leken ons perfect.

happyhealthylunch

Duurzaam gemaakt

LunchBots is een familiebedrijf in het noorden van Californië. De eigenaren begonnen LunchBots toen hun kinderen naar school gingen en het ze opviel hoe veel plastic er voor broodtrommels gebruikt werd. Ze bedachten een alternatief: de LunchBot. Het roestvrij staal waarvan de boxen gemaakt zijn is van een speciale kwaliteit en is de meest veilige manier om eten in mee te nemen. Ze zijn verder super makkelijk schoon te maken en lekken niet.

lunchbots_deanMee naar school

De LunchBots zijn er in verschillende varianten. Claire heeft voor haar mannen een LunchBot met drie vakjes en één met 2 grotere vakken. De eerste is handig voor het 10 uurtje, zo kun je verschillende dingen voor op meerdere momenten meegeven zonder dat alles door elkaar gaat. En de tweede voor de lunch. Maar er is meer, je kunt ook een XL variant krijgen en er zijn ook handige ronde bakjes in verschillende maten voor soep, saus of dippies. Zo zijn de bots fijn voor mee naar school of je werk maar ook perfect om mee te nemen tijdens een autorit of naar de speeltuin of picknick.

Green Jump

Wij bestelden de LunchBots bij Green Jump. In deze webwinkel hebben ze meer dan 2000 duurzame producten voor baby’s, kinderen en volwassenen. Toen we Green Jump vroegen of ze het leuk zouden vinden 2 bots beschikbaar te stellen voor onze trouwe fans en volgers, reageerden ze meteen heel enthousiast!

Lunchbots winnen? Dit moet je doen:

Wil jij kans maken op een LunchBots voor jou én voor iemand die je kent? Ga dan nog even terug naar onze Facebookpagina, tag onder het bericht degene die je ook blij wilt maken met een LunchBot en like allebei de Bluebelle pagina.  Succes!

2 Comments on “LunchBots: een easy peasy proof lunchbox

  1.  by  Jo

    Wat ’n uitkomst! Ideaal v m’n dochter die gek is op komk tomaat mee naar school

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*