De Lunchbox Challenge was een groot succes!

Misschien heb je er iets van meegekregen, misschien heb je het helemaal gemist…maar hopelijk heb je meegedaan! De Easy Peasy LUNCHBOX CHALLENGE was namelijk een groot succes. Ter ere van ons nieuwste boek stonden een week lang de broodtrommels van onze kleine mannen en vrouwen centraal en ging een hele grote groep ouders de uitdaging aan om deze wat gezonder en vooral met nét wat meer aandacht te vullen.

overview_challenge

Hoe ging het in zijn werk?

Via de pagina Easy Peasy LUNCHBOX kon je je aanmelden waarna je automatisch in je mailbox het weekend voorafgaande aan de week een challenge guide ontving met daarin de nodige uitleg, voorbereidingen en een weekmenu inclusief boodschappenlijst. Zo kon iedereen zorgen dat alles in huis was om zondag goed voorbereid te kunnen starten met de trommels voor de volgende dag.

Iedere dag was er een e-mail met extra tips, uitleg en de invulling van de trommeltjes voor de 2e, 3e, 4e & 5e dag. Iedere dag stond er een ander thema centraal: brood, beleg, drinken, green up & snacks.

En tenslotte was er voor hen die het leuk vond een besloten Facebook groep voor nog meer inspiratie ennnn het vinden van medestanders!

So far, so good.

En toen gebeurde het…

Iedereen ging super enthousiast en met heel veel liefde en aandacht aan de slag. In de Facebook groep was het een komen en gaan van tips, eigen creaties, foto’s van vrolijke kids en lege trommels. Hulp als het even wat minder ging. En vooral een super fijne positieve sfeer.

schermafbeelding-2016-10-04-om-20-17-29

schermafbeelding-2016-09-22-om-13-40-59

Ik had het niet mooier kunnen bedenken en ik was ook echt een beetje overdonderd door alle positieve reacties tijdens het afsluitende webinar aan het einde van de week!

Ik zal er een paar met jullie delen zodat je een idee krijgt:

“Bedankt voor de leuke week! Een hoop in kunnen passen, veel inspiratie rijker. Sommige dingen weer retour gekregen maar over het algemeen ook de bevestiging dat ik al een heel eind de easy peasy stijl volg. Vooral de variatie inspireert me heel erg. De boeken easy peasy family en easy peasy lunchbox staan op de verlanglijst! Het is jammer dat ik het afsluitende webinar moet missen, omdat ik wisseldiensten werk. Iedereen bedankt voor de leuke input en de winnaars alvast van harte gefeliciteerd! – Barbara Peters”

“Beste Claire, langs deze weg wil ik je graag (alvast) hartelijk bedanken voor deze fantastische challenge-week! hoewel ik zelf al veel doe en weet, heb ik deze challenge met beide hande gretig aangegrepen. Want wat was en is het heerlijk om met gelijkgezinden sámen ervoor te gaan, elkaar te bemoedigen, te helpen en te stimuleren. Samen voor dezelfde zaak, het voelde echt heel fijn. En ik heb er weer zoveel van geleerd… bijv van je weekplanning (hoe dat goed te doen) en ook van jouw recepten… zo leuk weer om aan mijn eigen repertoire toe te voegen. Helaas is de week alweer bijna voorbij en ik zal het missen!!!!! Wat mij betreft blijft deze groep nog even bestaan, zodat we elkaar nog een tijdje langer tot een hand en voet kunnen zijn. – Annemiek V.”

“Wat was deze een leuke week! Ik heb echt genoten elke dag van de lunch en veel geleerd! De recepten waren makkelijk te maken en lekker; ik denk dat ik nog veel te leren heb! Trouwens, ik was de smoothie aan het drinken en dacht: dit smaakt bekend, wat is het? Oh ja! Piña colada! Maar dat is natuurlijk zonder spinazie en met een beetje rum 😋 Heel erg bedankt Claire voor de super leuke challenge! Je hebt me geïnspireerd om meer variatie in onze dagelijkse menu te brengen. En dit is pas het begin! – Solange Schermer – Santi Malnis”

schermafbeelding-2016-10-04-om-20-17-18

En dan nu?

Zoals ik in de Lunchbox groep al heb gedeeld zijn na de trommels de avondmaaltijden aan de beurt. Op 21 oktober start er een nieuw programma waar ook jij aan mee kunt doen! Easy Peasy Family DINNER-10-DAAGSE. Wat je precies kunt verwachten en of het iets voor jou is, ga ik je in het webinar op zondag 9 oktober om 20.30 uur vertellen. Tijdens dit webinar ga ik ook alvast 3  inzichten met je delen die een wereld van verschil gaan maken als het gaat om de avondmaaltijden én behandel ik 10 manieren om ‘lust ik niet’ eetgedrag te voorkomen! Kortom, mis het niet. Je kunt je hier aanmelden.

ep_dinner_inspiratie_banner_def_kids

 

 

Liefs,

Claire

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*