nix mis met diepvries..

Nederlanders zijn niet zo’n diepvries volkje. Tenminste niet in vergelijking met BelgiĆ« en Frankrijk. Ja: pizza, ijs, vissticks en hier en daar wat groenten maar dan hebben we het wel gehad. En dat is eigenlijk zonde..

Want vooral met diepvriesgroenten is nix mis. Sterker nog vaak bevatten dit soort producten veel meer vitaminen en mineralen dan de ‘verse’ variant, omdat ze direct na het oogsten & wassen diepgevroren worden.

De keuze van biologische diepvriesgroenten is helaas nog niet heel erg groot. Maar toch zijn er steeds meer ‘pure’ varianten te krijgen. Bijvoorbeeld de losgevroren groenten van Bonduelle. Oke…het moet gezegd, ik ben een beetje bevooroordeeld omdat ik tijdens mijn werk als communicatie adviseur bij VanBerlo het concept ‘Pure’ inclusief de nieuwe verpakkingsvorm mede heb ontwikkeld in opdracht van Bonduelle. Maar dat gaf ook wel weer erg veel insights over de diepvriesbranche.

Dus…neem gerust af & toe wat pure groenten uit het meest onderschatte schap van de supermarkt! Ook errug handig voor de drukke moeders onder ons die na een dag hard werken weer een kidsproof gezonde maaltijd op het menu moeten zien te toveren.

Morgen een receptje met diepvriesgroenten!One Comment on “nix mis met diepvries..

  1. Pingback: Bluebelle Baby’s: groene bonen spread « Bluebelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*