Happy Delight: Okinawa Omega

Omega olie is al eens eerder voorbij gekomen op dit blog tijdens het bespreken van goede oliën en wat het gebruik van olie in je eetpatroon voor je gezondheid kan doen. Maar vandaag nog wat extra aandacht voor het Happy Delight ‘Okinawa Omega’ olie mengsel.

Dankzij het vetvrije / arme regime dat jarenlang gepredikt werd (en nog steeds wordt) vanuit het voedingscentrum en vele diëtistes zijn we allemaal wat huiverig geworden voor het toevoegen van vet aan je eten. Maar de goede vetten en OOK oliën zijn juist essentieel voor je lijf. Ik schreef daar al eerder iets over wat je hier kunt lezen.

De ‘Okinawa Omega’ olie is een mengeling van verschillende biologische oliën: extra vierge zonnebloemolie, extra vierge lijnzaadolie, rode palmolie, extra vierge tarwekiemolie, en een drupje happy delight (olie uit de schil van bio limoen en citroen).

De olie smaakt zoet en fris tegelijkertijd. Het herstelt het omega 3, 6 evenwicht en bevat veel vitamine E en caroteen. Het helpt je beter denken en presteren en dankt zijn naam aan de Japanse bewoners van Okinawa die bekend staan om hun oude leeftijd. Je gebruikt de olie koud door bijvoorbeeld salades, yoghurt, shakes, over broodjes, in een halve avocado, in soepen of sauzen.

Enjoy!

6 Comments on “Happy Delight: Okinawa Omega

  1. Pingback: Tweets die vermelden Happy Delight: Okinawa Omega « Bluebelle -- Topsy.com

  2. Pingback: Gouden combi.. « Bluebelle

  3. Pingback: Salade kikkererwten & Hüttenkäse « Bluebelle

  4. Pingback: Meiraapjes « Bluebelle

  5. Pingback: zomerse couscous « Bluebelle

  6. Pingback: Green Wrap « Bluebelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*