Personal Food File

personal_foodfile_newsbriefPersonal Food File

Het Bluebelle personal food file stamt uit onze begin jaren. Het is een PERSOONLIJK food advies van een paar pagina’s om te checken hoe het met je huidige eetpatroon staat en waar je nog winst kunt behalen. Bijvoorbeeld voor meer energie of het kwijtraken van die laatste extra kilo’s. Vergelijkbaar met een consult.

Nog steeds krijgen we vaak de vraag of we dit nog doen, het maken van zo’n persoonlijk file. En aangezien we het altijd heel erg leuk vinden om mee bezig te zijn en te zien hoe dankbaar jullie met onze adviezen aan de slag gaan, vinden we het wel weer tijd om deze ‘dienst’ uit de koelkast te halen.

Een Personal Food File bestaat uit:

  • Kort & bondige analyse van je huidige eetpatroon (zowel beoordeeld vanuit een voedingsdeskundig als psychologisch oogpunt) op basis van je intake formulier & eetdagboek
  • Tips & trics voor eenvoudige snelle gezonde veranderingen passend bij jouw huidige eetpatroon & leefwijze
  • Beknopt weekmenu met variatiesuggesties voor ontbijt, snack, lunch & diner
  • Per eetmoment 1 a 2 recepten passend bij jouw food advies
  • Het Personal Food File is vergelijkbaar met een foodcoaching-consult, maar dan op papier.

Kosten & aanvragen

Het Personal Food File kost € 49,95 excl. BTW. Interesse? Hier kun je het personal food file bestellen, na je betaling ontvang je van ons een e-mail met daarin een intake formulier en het verzoek minimaal 3 maximaal 5 dagen alles bij te houden wat je eet. Zodra we dit van je hebben ontvangen, krijg je binnen 3 a 4 dagen je persoonlijke file teruggestuurd.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*