We wish you a Happy Healthy 2015: take it Easy peasy.

2014 was voor ons super druk & inspirerend jaar. Met heel veel nieuwe samenwerkingen en mooie projecten maar ook andere keuzes en ‘nee’ leren zeggen. We trapten in januari af met de lancering van ons eerste boek Easy Peasy en sloten het jaar af met op de teller meer dan 10.000 verkochte exemplaren én de shoot voor alweer ons tweede boek; Easy Peasy Family. 

takeiteasy_2015

2014: wat hebben we veel gedaan!

Het afgelopen jaar was voor ons heel bijzonder. Natuurlijk vooral omdat we ons eerste kook- & educatieboek op de wereld zetten. Jullie waren allemaal op slag verliefd op ons boek en dat hebben we geweten: wat tof! Binnen een jaar zijn we nu alweer toe aan druk 4 en ligt Easy Peasy bij meer dan 10.000 gezinnen (hopelijk) in de keuken.

2014 was ook het jaar voor nieuwe inspirerende samenwerkingen en projecten. Met Buurtboer & BitesWeLove, met KindergardenNL en 24Kitchen. We zijn gaan schrijven voor het succesvolle platform FAMME.nl. We gaven onze SPINACH app eindelijk de update waar velen van jullie ons zo vaak om vroegen en starten met de mobile versie die hopelijk eindelijk klaar is in 2015. We maakten de eerste YouTube filmpjes voor ons EasyPeasyKids channel en hopen dat echt een boost te kunnen gaan geven in 2015 zodat jullie in een handomdraai iets lekkers, voedzaams & gezonds op tafel kunnen zetten voor de kids.

Ook moesten we keuzes maken. Nee durven zeggen, het anders durven doen. Om ons heen zagen (en zien) we zoveel collega foodbloggers zich verliezen in de social ratrace die Facebook, twitter & instagram heet, dat wilden we niet. Practice what you preach, dat werd ons motto! Na 3 jaar met super veel plezier iedere maand voor Delicious.Magazine onze ‘feel good food’ rubriek geschreven te hebben, namen we afscheid van elkaar. Dat wil zeggen wie weet gaan we nog wel gezamenlijke producties doen maar geen vaste rubriek meer. Het was voor ons allebei tijd voor iets nieuws.

We sloten het jaar af met de monster fotoshoots voor ons tweede boek: Easy Peasy Family. Het vervolg op Easy Peasy 01, in de winkels vanaf september 2015. Een boek met opnieuw talloze toegankelijke & gezonde recepten (ruim 100!) én advies op het gebied van eetgedrag & opvoeding. Dit keer voor het hele gezin met een lichte focus op kinderen in de leeftijd 4 tot 12 jaar.

2015: bring it on!

Het nieuwe jaar staat alweer te trappelen met nog meer spannende ontwikkelingen niet alleen op het gebied van werk maar ook privé. Allebei naar een nieuw huis. Vera die in februari voor de tweede keer mama wordt (jongens mama’s zijn the best!) en qua werk:

  • een nieuw kantoor mét keuken en studio (we hope!!)
  • misschien iets met teeveeeee. ja ja. spannend!
  • misschien iets met een heel nieuw Easy Peasy Label
  • misschien gaan we menukaarten maken voor een nieuwe healthy fastfood-keten
  • misschien iets met …….

Hoe dan ook we hopen jullie te kunnen blijven inspireren en helpen met alles wat jou én je gezin in 2015 op een fijne & positieve manier voedt.

We wensen jullie allemaal een spetterend, happy healthy 2015, met heel veel liefde, gezond eten , kracht en dat al jullie wensen mogen uitkomen!

Liefs, ook names het hele Bluebelle Team
V&C!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*