Bijna! Easy Peasy Family

Het was even heel erg stil op het Easy Peasy front. Stiller dan jullie normaal van ons gewend zijn. Het waren dan ook turbulente tijden! Maar nu is het bijna zover en mogen we jullie EINDELIJK de nieuwe cover van ons tweede boek laten zien! En er iets meer over vertellen…Natuurlijk omdat we hopen dat jullie straks – als het eenmaal zover is – net zo blij zijn met Easy Peasy Family als wij dat zijn.

easypeasy family

Het was altijd al de bedoeling om ons tweede boek uit te brengen in de zomer van 2015. We wilden nog even bijkomen én vooral genieten van alles wat op ons pad kwam dankzij Easy Peasy 01. En we wilden in alle rust kunnen werken aan boek 2. Want dat boek dat moest natuurlijk minimaal zo mooi worden. En dat is écht gelukt al zeggen we het zelf.

easypeasy_family_inleiding

Bijna een jaar geleden in augustus, schoten we alle lifestyle buiten beelden voor ons nieuwe boek en in december waren alle 100 recepten aan de beurt. Dat we dit al zo vroeg in het hele boek-maak-proces deden had een hele mooie reden. En die reden is afgelopen februari geboren: Mike! Het tweede zoontje van Vera en Remco.  Op bovenstaande foto zie je ‘m niet, maar hij staat er wel op!

easypeasy_family_recepten

Daarna volgden weken van schrijven, verbeteren, aanvullen en weer schrappen. Ook dit boek combineert fijne, voedzame & lekkere recepten (ruim 100) met allerlei inzichten, tips & tricks op het gebied van opvoeden en eetgedrag. Deze keer niet voor de allerkleinsten maar voor het hele gezin! Met een focus op kinderen in de leeftijd van 4 tot 12 jaar.

easypeasy_koekjes

Dus. Wij kunnen natuurlijk NIET wachten. En over een paar weken is het zover en ligt Easy Peasy Family in de winkel. Onze wens was om een  gezins-bijbel te maken die samen met ons eerste boek een complete bundel vormt waar je als ouder een heleboel inspiratie én houvast uit haalt voor de hele periode van baby tot middelbare school. Wij denken dat het gelukt is. Gemakkelijke basismaaltijden, ideeën voor de broodtrommel, voedzame snacks om mee te nemen, drankjes, traktaties. Het staat er allemaal in.

Easy Peasy Family nu al reserveren?

Wil jij als eerste Easy Peasy Family ontvangen? Meteen zodra het boek er is? En geen seconde later? Dan kun je het boek nu al reserveren bij ons (via mail) of bij Bol.com.

Jullie horen snel weer van ons!

liefs Vera & Claire

vera claire_ep family

16 Comments on “Bijna! Easy Peasy Family

 1.  by  Anne van der Kaaden

  Ja!! Ik ontvang graag jullie link om in te schrijven voor het nieuwe boek!

  Van een erg enthousiaste lezer en koker (inmiddels)

  Anne

 2.  by  Ruth

  Hoera! Nieuwe inspiratie!! De kinderen groeien met jullie boeken mee : )

 3.  by  Sandy

  Ja ik wil hem graag al reserveren!! Laat die link maar komen!

 4.  by  Evelien

  Ja wil graag de link ontvangen om het boek te reserveren. Alvast bedankt!

 5.  by  Marijke

  Ik ontvang ook graag waar ik het kan reserveren! 🙂

 6.  by  Lisanne van Benten

  Ik ontvang ook heel graag de reserverings site:)

 7.  by  floor

  Ik wil graag de link ontvangen om jullie boek te reserveren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*