BerrieBlastBreakfast!

Tijd voor een zomers super ontbijtje.. En wat kun je daar nou beter voor gebruiken dan verse aardbeitjes. Die noemen ze namelijk niet voor niets de koninkjes van de zomer!

nodig: blender, de lekkerste aardbeitjes* die je kunt vinden, rode bessen, magere yoghurt of kwark, raw cacao nibs**.
bereiden: was de aardbeitjes met het kroontje er nog op en de besjes nog aan het steeltje zodat ze zich niet volzuigen met water, doe alle ingrediƫnten in een blender en mixen maar. Voeg eventueel een ijsblokje toe.
Als je niet van yoghurt of kwark houdt, er niet tegen kunt of zuivel niet zo gezond vindt, kun je deze variant natuurlijk ook ZONDER maken. Doe er dan een banaan bij voor wat extra structuur.

* de allerallerlekkerste aardbeitjes komen van Jan Robben. Onbespoten en puur natuur! Ze zijn inmiddels volop te koop bij alle PLUS supermarkten, bij Marqt en wie weet ook op andere plekken in NL. check: http://www.aardbeien.net/
** raw cacao nibs zijn pure stukjes van de cacaoboon. Zonder toevoegingen. Ze geven je shakes en smoothies een extra intens smaakje en zorgen er ook voor dat de fruitsuikers geleidelijker in je lijf worden opgenomen. Je kunt ze bestellen bij Unlimited health

One Comment on “BerrieBlastBreakfast!

  1. Pingback: Geen Gluten en nu? « Bluebelle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*