Veggie Taco’s

Heel gezond, Heel licht, Heel knapperig, Heel levend

kortom, de perfecte mix voor een hete zomerdag.


Veggie Taco’s
nodig: ijsbergsla, paprika, komkommer, asperge tips, tomaatjes, basilicum, avocado, kikkererwten, koriander, citroensap, extra vierge olijf olie, zout, peper, chilipoeder
bereiden: haal het eerste blad voorzichtig van de ijsbergsla. doe dit weg. Snij de onderkant van de ijsbergsla af en pel voorzichtig de buitenste grote bladeren zodat ze heel blijven. Leg deze op een bord. Ontdoe de komkommer en paprika van de zaadlijsten en snij in repen. Doe ze in aparte bakjes. Snij de tomaten in kleine blokjes en mix met gesneden basilicum. Doe in een bakje. Blancheer de asperge tips en ook dit: apart bakje. Pel de avocado en gooi in een blender met citroensap, koriander, chili peper & zout. Blend tot guacamole. Was de bio kikkererwten en doe hetzelfde als met de avocado: in een blender met olie, citroensap, chilipeper, koriander, zout & peper.

Leg een blad op een bordje en vul het met wat je lekker vindt! Rol de bladeren dicht en eet als een taco.

ENJOY!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*