Green Wrap

Niets is zo snel klaar en zo simpel te vullen met gezonde ingrediënten als een wrap. Hier staat het dan ook vaak op het menu als een quick lunch in drukke tijden. Wel kiezen we dan voor een volkoren wrap of een ‘organic’ variant die je kunt vinden bij de betere supermarkt of natuurvoedingswinkel. Dus niet de mais “tortilla’s” in het Mexicaanse schap..

wrapsgreen xs

Nodig: volkoren wraps, biologische geitenkaas (zacht en smeerbaar), avocado, salade, groene asperges, (wilde) tomaten, extra vierge olijf olie, beetje zout & peper. Optioneel: happy delight (omega 3-6-9 olie).

Bereiden: verwarm de oven voor op 180 graden, zet een pan water op het vuur en breng aan de kook, snij de onderkant van de groene asperges en was ze. Was ook de tomaatjes. Schil en snij de avocado. Doe de asperges in de pan met kokend water en blancheer kort, spoel ze meteen af met ijskoud water (om de groene kleur te behouden). Als je de faciliteiten hebt kun je de asperges ook stomen! De wilde tomaatjes kun je kort even wokken, grillen of in de oven doen. Leg ondertussen ook de wraps in de oven.

Als de wraps warm zijn (en nog zacht) haal je ze uit de oven. Besmeer ze met wat geitenkaas, daarboven op salade met wat avocado, tomaatjes en tenslotte de asperges. Giet er nog wat happy delight over. Breng op smaak met zout & peper. Klaar!

Green up & Enjoy!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*