Hoe schrijf je een jubileumkaart?

Of de dag nu jouw eerste jaar van daten markeert, jouw verloving, de datum waarop je ging samenwonen of jouw huwelijksverjaardag. Het is belangrijk en zo leuk om de mijlpalen van jouw relatie te vieren. De tijd vliegt voorbij als je plezier hebt, dus erken de voortdurende liefde die je van je partner ontvangt met een handgeschreven kaart op je jubileum. Neem voordat jouw jubileum aanbreekt even de tijd en denk na over wat jouw partner voor je betekent. Je wilt dat je geschreven woorden deze gevoelens weerspiegelen, dus geef jezelf wat tijd om je gedachten te ordenen.

Iets speciaals verzinnen

Als jouw vrienden of familieleden een jubileum vieren en jij hen jouw gelukwensen wilt overbrengen, overweeg dan om een anekdote te delen. Misschien is het een grappig verhaal vanaf de eerste keer dat je de partner ontmoette op een geweldige roadtrip die jullie samen hebben gemaakt. Je kunt ook iets schrijven over iets wat je opviel op hun trouwdag en dat je nog nooit eerder hebt genoemd. Daarnaast kan je iets speciaals verzinnen zoals een porseleinen cadeau voor een stel dat 20 jaar getrouwd is.

Citaten

Als je niet zo goed bent met woorden, gebruik dan citaten en wensen als inspiratie. Verras jouw partner of het bruidspaar met een boeket bloemen en jouw zelfgedrukt, handgeschreven jubileumkaart die ze voor altijd zullen koesteren.

Elke relatie is anders, dus stem jouw kaart specifiek af op de ontvanger. Spreek vanuit je hart en wees zo bemoedigend, grappig of romantisch als je kunt. Verzin bijvoorbeeld iets met robijnen als mensen al 40 jaar getrouwd zijn.

Begroeting

Begin je kaart op de juiste manier en spreek de ontvanger aan met een passende begroeting. Voor vrienden of kennissen gebruik je hun voornaam. Een kaart voor je wederhelft kan beginnen met hun speciale bijnaam of een uiting van genegenheid. Spreek je ouders of grootouders aan met 'mama en papa' of 'mijn liefhebbende grootouders', zodat ze zich meteen speciaal voelen.

Betekenisvolle quote

Het toevoegen van een quote of bericht aan het begin van je kaart is een goede manier om te beginnen.

Persoonlijke boodschap

Het belangrijkste onderdeel van elke kaart is de gedachte erachter. Of je er nu voor kiest om een citaat toe te voegen of niet, zorg ervoor dat de woorden die je schrijft uit je hart komen. Als je naar jouw partner schrijft, maak dan van deze gelegenheid gebruik om te vertellen hoe dankbaar je bent voor jullie tijd samen. Als je een ander stel feliciteert, laat dan weten welke invloed hun relatie op jou heeft gehad.

Specifieke aanmoediging

Vergeet niet om goede wensen aan jouw kaart toe te voegen. Het is een geweldige kans om aan te moedigen en een leven vol geluk te wensen.

Vorig artikel

Meer mensen komen met een longontsteking bij de huisarts: hoe kan dat?

Volgend artikel

Granaatappelpitjes

Meer van Blog

Granaatappelpitjes

Het is weer herfst en dus zijn ze er weer: granaatappelpitjes. Lekker door de fruitsalade, smoothie,