Welke reisverzekering past het beste bij jou?

De zomer is bijna weer voorbij, maar dat betekent niet dat het vakantieseizoen nu ook voorbij is. Heel veel mensen werken de zomer lekker door om vervolgens in het laatste kwartaal van het jaar nog even lekker op vakantie te gaan. Heb jij ook nog plannen om ergens heerlijk de boel de boel te laten? Dan is het belangrijk om nog even te kijken of je wel goed verzekerd bent. Tijdens je vakantie ben je namelijk extra kwetsbaar omdat je waarschijnlijk in een nieuwe omgeving bent waar je je niet zo goed weet te redden als thuis. De kans op een ongelukje is daarom groter en als je niet goed verzekerd bent, kan dit snel in de kosten lopen. Wij laten je daarom graag zien welke reisverzekering passend bij jou is en hoe je deze vandaag nog afsluit. 

Hoe vaak ga je op vakantie? 

Niet iedereen heeft de mogelijkheid om op ieder moment op vakantie te kunnen gaan. Anderen hebben daar ook helemaal geen behoefte aan. Ga jij ook maar een of twee keer per jaar op vakantie, dan kun je een eenmalige verzekering afsluiten. Deze verzekering sluit je af enkel voor de periode van je vakantie. Is je vakantie voorbij, dan is je reisverzekering ook weer afgelopen. Met deze handige verzekering ben je voor een heel laag bedrag verzekerd tegen tal van problemen. Kom je in een noodsituatie terecht, dan staat je verzekeraar voor je klaar om je te helpen. Loop je ernstige vertraging op en moet je elders onderkomen zoeken? Je verzekeraar helpt je om het allemaal in goede banen te leiden. Dit bespaart jou een hoop stress en dat alles zonder dat je hier veel voor moet betalen. Dat is de kracht van een goede verzekering: het voorkomt dat jij met hoge kosten opgezadeld wordt. 

De doorlopende verzekering 

Wanneer je regelmatig even op vakantie gaat, en dat kan ook een weekendje weg in eigen land zijn, dan is het niet handig om iedere keer weer een nieuwe verzekering te moeten afsluiten. In dat geval kun je kiezen voor de Univé doorlopende reisverzekering. Deze verzekering sluit je een keer per jaar af en vervolgens ben je het hele jaar verzekerd. Je hoeft dus niet door te geven wanneer je op reis gaat. Het enige wat jij hoeft te doen, is maandelijks je premie betalen. Vervolgens kun jij altijd die mooie last-minute aanbieding pakken en morgen al op vakantie gaan. 

Maak je verzekering op maat

Wanneer je je reisverzekering gelijk wilt afsluiten, kun je naar de site van Univé gaan. Hier kun je de eenmalige en de doorlopende verzekering vinden. Bekijk ook de aanvullende opties goed. Ga je bijvoorbeeld voor langere tijd op reis? Verleng dan de verzekerde periode met een extra pakket. Ga je dit jaar nog op wintersport? Bekijk dan de mogelijkheden om de wintersportverzekering toe te voegen. Hoe beter je jouw verzekering op jouw situatie kunt afstemmen, hoe meer voordeel je er uiteindelijk van kunt hebben. Wij wensen je alvast een heel fijne vakantie toe!

Vorig artikel

Hoe passen hoortoestellen zich aan verschillende luistersituaties aan?

Volgend artikel

Wanneer moet je jouw reisverzekering afsluiten?

Meer van Blog