De meest Populaire soorten ondergoed die worden gedragen door mannen

Waar er voor vrouwen vaak talloze opties zijn op het gebied van lingerie en onderzoek, lijken deze keuzes voor mannen een stuk beperkter. In plaats van de keuze te hebben tusseneen negligé, een body, bralette, stockings of tanga’s, is de keuze veel beperkter. En wanneer mannen dan moeten kiezen, weten ze ook vaak niet goed wat echte trends zijn op het gebied van ondergoed. Om dat probleem te verhelpen vertellen we je in dit artikel wat de echte trends zijn op het gebied van mannelijk ondergoed. Welke ga jij direct aanschaffen?

Boxershorts

Voro mannen is het dragen van een boxershort zoals het eten van een bitterbal: een keuze die altijd goed is. Soit, met alle grappen daar gelaten: boxershorts zijn het meest geliefde kledingstuk voor ónder de kleding onder mannelijke onderbroekendragers. Door de combinatie van katoen en elastaan zitten ze vaak ontzettend lekker en zacht, en dankzij de stevige elastieke band aan de bovenkant zakken ze niet af. Boxershorts voor heren passen onder elke broek, hoe strak of los ook. Doordat boxershorts strak om het kruis zitten hoef je ook nooit bang te zijn dat er, door je broek heen, iets te zien zal zijn.

Wijde shorts

Een enorme trend op het gebied van onderbroeken is zeker het dragen van wijde katoenen onderbroeken. Deze onderbroeken, vaak in leuke prints, zitten hoog in de taille, hebben een elastische band en wijde, korte pijpen. De meeste modellen hebben vaak ook zakken. Het fijne aan wijde onderbroeken is dat ze ook kunnen fungeren als zachte shorts voor thuis of op vakantie, en dan komen die zakjes zeker handig van pas.

Briefs

Briefs, ook wel hipsters gnoeemd, zijn ideaal voor mannen die boxershorts te groot vinden of gek worden van de lange pijpen. Deze onderbroeken zijn namelojk nog een slag kleiner dan boxers en bedekken niet veel meer dan nodig is. Daarnaast schuurt het niet tegen je dijen of lies, een klacht die veel gehoord wordt bij het dragen van boxershorts.

Strings

Hoewel je misschien denkt dat strings niet geschikt zijn voor mannen, is het tegendeel waar. Zelfs grote onderbroekmerken zoals Calvin Klein hebben inmiddels strings voor mannen ontwikkeld. Doordat deze modellen weinig stof omvatten, zie je ze ook niet zitten onder bepaalde broeken.

man in blue brief standing near cars during daytime

Onderbroeken van bamboe

Onderbroeken die van bamboe zijn gemaakt hebben een heleboel voordelen. Naast dat bamboe ontzettend zacht is, is het namelijk ook goed voor het milieu. . Voor de teelt van bamboe worden geen isecticiden en pesticiden gebruikt, wat chemicaliën zijn die heel schadelijk zijn voor het milieu. Bij de teelt van katoen gaat het er stukken anders aan toe: daarvoor wordt wel 200.000 ton aan gif gebruikt. Niet alleen is dit gif zeer schadelijk voor de grond waarop geteeld wordt, ook kunnen er resten van op de kleding blijven zitten.

Vorig artikel

Zorgverzekering: is goedkoop duurkoop?

Volgend artikel

Zo kom je zongebruind de zomer door zonder je huid te beschadigen

Meer van Blog