Een uitzetlijst voor in een nieuw huis

Er zijn een paar dingen die niet mogen ontbreken in een nieuwe woning. Wij hebben in dit artikel een uitzetlijst gemaakt zodat jij de belangrijkste items niet vergeet. 

Wat geweldig, je gaat verhuizen of gaat misschien wel voor het eerst op kamers wonen. Hoe dan ook is het een feestje om ergens anders te gaan wonen en weer lekker je creativiteit erop los te laten als het gaat om inrichten van je woning. Maar bij een nieuwe woning komen ook altijd een aantal standaarddingen kijken waar jij misschien nog niet over na had gedacht. Lees snel verder voor een volledige uitzetlijst.  

De uitzetlijst

Wij hebben een lijst gemaakt met spullen die vaak worden vergeten wanneer je in een nieuw huis gaat. Zie jij spullen die niet in deze lijst staan, maar er wel bij horen volgens jou? 

Gordijnen 

In iedere kamer kan een goed gordijn niet ontbreken. Daarom beginnen we maar gelijk met de gordijnen. Iets dat bijna standaard wordt vergeten. Je wil natuurlijk niet dat de buren de hele dag naar binnen kunnen turen. 

Kapstok 

Wil jij jouw woning een beetje netjes en opgeruimd houden dan is een kapstok wel zo handig. Deze hangt natuurlijk vaak in de gang. Maar om te voorkomen dat je alleen wat gaatjes in de muur maakt en zelf aan de slag gaat kan je beter een kapstok kopen. 

Spiegel 

Wist je dat iedereen het fijn vindt om zo nu en dan te zien hoe hij/zij eruitziet. Toch wordt in bijna ieder huis een spiegel vaak vergeten. Zorg dus voor een mooie spiegel, schaf hem desnoods gewoon aan bij een kringloop om de hoek. 

Deurmat 

Nog zo’n item waar niemand over nadenkt. Maar wil jij constant met vieze voeten door je huis heen lopen? Dat lijkt ons niet, daarom is het aanschaffen van een goede deurmat voor bij de voordeur een goede keuze. 

Douchegordijn 

Nog een gordijn, maar dan één voor in de douche. Dit is ook zo’n ding dat we vaak vergeten. Maar je wil liever niet na iedere douchebeurt de hele badkamer hoeven dweilen. Daarom wil je een goed douchegordijn ophangen. 

Handdoeken 

Als laatste zijn het toch wel de handdoeken die vaak over het hoofd gezien worden. Maar handdoeken kunnen best wel prijzig zijn, dus is het slim om hierover na te denken. Want misschien kan je ze wel goedkoop op de kop tikken bij de zegeltjes in de supermarkt

Vorig artikel

Hoe zorg je dat je het snelste internet hebt?

Volgend artikel

Skincare voor beginners: dit moet je weten

Meer van Blog

Granaatappelpitjes

Het is weer herfst en dus zijn ze er weer: granaatappelpitjes. Lekker door de fruitsalade, smoothie,