Feestdagen: de mooiste cadeaus voor hem

Ben jij op zoek naar een leuk pakje voor onder de kerstboom? Denk bijvoorbeeld aan je vriend, partner, vader, opa of broertje. Wij hebben voor jou de mooiste cadeaus voor hem geselecteerd! 

Een cadeau is vaak een teken van waardering, zeker rondom de feestdagen. Als bedankje voor afgelopen jaar of juist als opsteker voor het nieuwe jaar. Wat jouw reden ook is om een mooi cadeau op te zoeken, wij hebben speciaal voor jou een lijstje gemaakt om je op een goed idee te brengen! 

1. Cadeaubon 

Op nummer 1 een cadeaubon. Dat doen we niet zomaar, want de kritische man kan het soms prettig vinden om zélf iets uit te zoeken. Daarom is een cadeaubon is een mooie manier. Op deze manier weet je zeker dat jouw cadeau geslaagd is.

2. Baardverzorgingsproducten

Mannen met baarden, die zorgen maar al te graag goed voor hun gezichtsbeharing. Zo kan je zijn favoriete merk aan hem geven, of haal eens een lekkere baardolie of balsem van een ander merk. Ook een compleet pakket met zeep, shampoo en wax kan een mooi cadeau voor onder de kerstboom zijn!

3. Parfum

Wist je dat het dragen van parfum je zelfvertrouwen een boost geeft? Geur speelt daarbij een heel belangrijk rol wanneer je iemand probeert te verleiden. Reden genoeg dus om jouw geliefde parfum cadeau te doen met de feestdagen.

4. Luxe cadeausets 

Vind je het lastig om te kiezen? Een luxe set met verschillende verzorgingsproducten is een perfect cadeau voor hem. Denk bijvoorbeeld aan een pakket met daarin parfum, bijpassende bodywash en een deodorant. Leuk om te geven, maar zeker ook leuk om te krijgen!

5. Elektrisch scheerapparaat 

Elke man heeft een goed elektrisch scheerapparaat nodig. Voor een glad en nauwkeurig resultaat. Hoe de krijger zijn haar ook draait. Van glimmend kaal, tot een perfect getrimde coupe! 

Maak het persoonlijk

We geven je graag nog een paar extra tips voor het mooiste cadeau aan hem. Een cadeau is pas echt van waarde als je er jouw persoonlijke touché aan hebt gegeven. Denk bijvoorbeeld aan een sinterklaargedicht rondom Sinterklaas of een mooie kaart met kerstwensen en een mooie brief tijdens de jaarwisseling. 

Het kan ook altijd verstandig zijn om bijvoorbeeld onderling een klein verlanglijstje op te stellen. Deze kan je gemakkelijk online en discreet versturen met www.lijstje.nl. Zo weten jullie allemaal zeker dat het juiste cadeautje ertussen zit. 

Pak even flink uit

Kortom, je kan de man van vandaag zielsgelukkig maken met luxe en verzorgende producten voor bijvoorbeeld de baard. Er zijn tegenwoordig prachtige sets verkrijgbaar die een alles-in-één pakket weten aan te bieden. Denk aan parfum, bodywash en een deodorant in dezelfde geurlijn. Of kijk naar een elektrisch scheerapparaat. Ook dat is een perfect cadeau voor de man tijdens de feestdagen. 

Hang er nog een persoonlijke noot aan en je weet zeker dat je tijdens de feestdagen goed zit. En weet je nu écht niet wat je voor je vader, vriend, partner of geliefde moet halen? Dan kan je altijd nog thuiskomen met een cadeaubon van zijn favoriete winkel. 

Vorig artikel

Wat is het verschil tussen PVC vloeren en laminaat?

Volgend artikel

Stappenplan voor het inbouwen van ledspotjes

Meer van Blog

Granaatappelpitjes

Het is weer herfst en dus zijn ze er weer: granaatappelpitjes. Lekker door de fruitsalade, smoothie,